Skip to main content

VIDEO. Discovery România, premiat pentru promo-ul seriei despre asasinarea lui J.F. Kennedy

 

Spot Discovery Romania Spotul creat de Discovery Romania în 2013, pentru promovarea seriei de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy, a fost premiat cu Argint, marţi seară, în cadrul galei PromaxBDA Europe 2014, la categoria "News/ information channel spots or programme campaign".

Publicitate

Premiile PromaxBDA reprezintă cea mai importantă competiţie de specialitate din Europa, având ca scop identificarea celor mai creative proiecte de marketing, promovare on-air şi design pentru televiziune şi alte platforme video.

Creat de casa de producţie WeAreBasca în colaborare cu Adrian Luca, Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est, şi difuzat pe Discovery Channel în noiembrie 2013, clipul aduce în prim plan, într-un mod ironic, două perspective diferite asupra anului 1963 - cea a statelor din Europa de Sud-Est, dominate de lideri comunişti, şi cea din Statele Unite, în care preşedintele era ucis.

Promo-ul a fost localizat şi difuzat în România, Bulgaria şi alte ţări din Europa de Est, folosind imagini de arhivă cu lideri relevanti de la vremea aceea, precum Todor Jivkov (Bulgaria), Gheorghiu Dej (România) şi Nikita Khrushchev (Uniunea Sovietică).

https://www.youtube.com/watch?v=VOS8H7dxcmc

Discovery Networks CEEMEA a fost premiat cu Aur in cadrul aceleasi competitii pentru posterul campaniei dedicate sezonului 3 a emisiunii Dynamo: Magia imposibilului, derulate in regiunea Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus