Skip to main content

VIDEO. Ogilvy a lansat o altfel de campanie de promovare a României

 

Come to RomaniaAgenția de publicitate Ogilvy&Mather și agenția de turism Romania’s Friends au lansat campania "Picture Romania" prin intermediul căreia și-au propus să promoveze potențialul turistic al României.

Publicitate

Campania folosește o aplicație deja existentă și cunoscută în rândul tinerilor, Rando. Prin intermediul acestei aplicații se pot trimite instantanee în mod complet aleator către un alt utilizator, dintr-o altă țară.

MECANISMUL CAMPANIEI. Tot ce trebuie facut este ca utilizatorul să folosească Rando având în cadru un bilet pe care scrie “cometoromania.net” - site-ul de unde cei care primesc mesajul pot afla tot felul de informații despre România si isi pot organiza excursia in Romania.

http://www.youtube.com/watch?v=AEj60uBSnAQ

Aplicatia Rando poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store si instalata pe orice telefon mobil dotat cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.

"Am aflat de Rando de la colegii mei care se distrau in pauze folosind aplicatia. Toata lumea era nerabdatoare sa vada unde se trimit pozele facute si ce poze primesc in schimb. Mi-am dat seama ca este o sansa incredibila sa ne promovam tara peste tot in lume si cu buget zero." – a declarat Anca Ungureanu, Art Director Ogilvy&Mather

Picture Romania este o campanie conceputa de Ogilvy&Mather Romania (Albert Nica – Executive Creative Director, Dani Macarie - Creative Director, Anca Ungureanu - Art Director, Bogdan Anghel - Creative Technologist, Andreea Chirica- Copywriter, Oana Ioja- Account manager) si dezvoltata impreuna cu Romania’s Friends.

Despre Ogilvy&Mather România și Romania's Friends

Ogilvy&Mather Romania face parte din reţeaua internaţională Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial.

Ogilvy&Mather România oferă servicii de comunicare integrată - publicitate, relaţii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum şi strategie şi cumpărare de media - prin agenţiile sale specializate. Portofoliul de clienţi cuprinde companii precum: Ford, IBM, Mondelez, COSMOTE, Germanos, Millennium Bank, Campofrio, IBM și Pfizer.

Romania’s Friends este o agentie de turism specializata in promovarea pachetelor turistice exclusiv din Romania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu