Skip to main content

Antena 1, Prima TV și posturile de știri participă la campania electorală pentru Parlamentul European

 

Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro
Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro

Publicitate

Televiziunile de știri Antena 3, Realitatea TV, România TV, Digi 24 și B1 TV, canalele generaliste Antena 1 și Prima TV, dar și posturile muzicale Etno TV și Taraf TV au informat Consiliul Național al Audiovizualului că vor difuza emisiuni electorale în campania pentru alegerea membrilor români în Parlamentul European.

Iar Europa FM și Realitatea FM se numără printre posturile de radio care și-au exprimat intenția de a difuza emisiuni electorale.

Televiziunea Română și Radioul Public vor participa, de asemnea, la această campanie, potrivit misiunii lor publice.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul CNA, 70 de televiziuni naționale şi locale şi-au anunțat intenţia de a participa prin emisiuni specifice la campania electorală pentru Parlamentul European, care se va desfășura în perioada 25 aprilie - 24 mai.

Alături de posturile enumerate mai devreme, la campanie vor mai participa posturile Naşul TV, Transilvania Live și Look TV din Cluj-Napoca, The Money Channel şi staţii locale ale Antena 1.

De asemenea, alte 63 de televiziuni prin cablu au anunţat Consiliul că doresc să difuzeze emisiuni electorale în campania pentru alegerile pentru Parlamentul European. Printre acestea se numără şi staţii locale ale televiziunilor de ştiri Digi 24 şi Realitatea TV.

La campania electorală și-au mai exprimat intenția de a participa și 84 de posturi de radio centrale și locale. Printre acestea se numără Europa FM și Realitatea FM, atât stația din București, cât și stațiile locale.

Găsiți listele complete ale posturilor de radio și televiziune care și-au exprimat intenția de a participa la campania electorală pe site-ul cna.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Păi antena trei și românia teve fac campanie electorală în permanență și nimeni nu ia măsuri de a le sancționa.

Trimite un comentariu