Skip to main content

Bendeac, show cu experienţa de burlac la Prima TV. Momentul difuzării, anunţat cu câteva ore înainte

 
bendeac
bendeac

bendeac

Mihai Bendeac va lansa în curând proiectul de comedie pe care îl va realiza pentru Prima TV până la sfârşitul acestui an, potrivit unui anunţ făcut de acesta pe pagina sa de Facebook.

Producţia va avea 22 de minute şi se va numi Jurnalul unui burlac, „un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie şi satiră”, a explicat Bendeac.

„Până pe 31 decembrie anul acesta, emisia (concepută altminteri pentru net), va fi difuzată de către Prima TV. Apoi, vedem. Eu mi-aş dori tot Prima, sincer..”, le-a mai scris Bendeac fanilor.

Actorul a evitat să spună data premierei, a precizat doar că va fi curând şi că va fi anunţat cu câteva ore înainte de difuzare.

Bendeac a postat deja un teaser al noului show ce urmează să fie difuzat de Prima TV, în care actorul îi parodiază pe Mircea Badea, Radu Banciu şi Silviu Mănăstire.

Promo-ul emisiunii lui Bendeac, în continuare: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    cand bendeac isi lasa orgoliile de-o parte talentul lui poate face minuni! poate fi genial daca nu cade intr-o nota sordida! pe cat de formidabil a fost imitand filmele lui nicolaescu, pe atat de scabros a fost cu taraful ala tiganesc care practic nu se mai termina! dar e tanar si inca poate derapa, altfel cum sa invete? :) eu pariez pe el! ca-i bun! :)
  • Cata Cata
    Nu aveti pentru ce. Eu va multumesc!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Cata - Le vom posta in curand. Multumim!
  • Cata Cata
    de ce nu mai postati audientele tv?

Trimite un comentariu

sus