Skip to main content

Consilierul lui Ponta, atac la Pro TV după difuzarea știrii cu "Fă Doina": "e cool să lanseze manipulări mediatice"

 

Screen Shot 2014-04-25 at 12.21.23 PMDupă difuzarea știrii cu "Fă Doina", Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de "manipulări mediatice" la adresa premierului. Sultănescu spune că "atacul" la adresa lui Victor Ponta vine în contextul faptului că postul a fost "forțat" să plătească impozitele datorate statului.

Publicitate

"Asadar, la PRO continua cutremurele - oamenii continua sa isi dea demisia, pleaca, sunt dati afara... Dar, ca sa nu se vorbeasca despre asta, s-au gandit ei ca e mai cool sa lanseze manipulari mediatice (prietenii stiu de ce). Pana la urma, e nasol sa fiti fortati sa platiti impozite ca toti ceilalti, nu-i asa tovarasi?", a scris ieri Dan Sultanescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea pe Facebook vine după ce Pro TV a difuzat imaginile cu Victor Ponta care i se adresa ministrului Apelor cu apelativul "fă". Pro TV a surprins această adresare și în subtitrarea dialogului dintre premier și ministrul Doina Pană.

Despre acest subiect a scris inițial HotNews.ro, după ce comentariul a fost semnalat de jurnalista Sorina Matei.

Plata impozitelor de care vorbește Sultanescu are legătură cu recenta respingere a unei ordonanțe de urgență, emisă în 1999 de guvernul Radu Vasile, prin care societățile de media erau scutite de plata taxelor de reclamă și publicitate, precum și a majorărilor de întârziere aferente. Despre subiectul ordonanței de urgență, care ar fi fost emisă cu dedicație pentru Pro TV, a scris pe larg Evenimentul zilei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • PROtv nu minte, este televiziunea cea mai buna si corecta, plagiatorul mitoman asa sa exprimat la femeia aia din barca, este de mediatizat si ce a spus baba aia ca nu prea are ghef de inundatii ci mai degraba are pofta de voturi pe spinarea celor napastuiti de soarta, aceasta ciuma rosie rusofona pesedista ne-a nenorocit pe toti atit ei cit si primplagiatorul mincinos pompa victor voirel.
  • Eu sunt convins ca nu Pro tv i-a "bagat" cuvintele in gura premierului. Asta a venit din cultura dumnealui, enervat probabil de alaturarea stimatei doamne, campaniei electorale pe barca.
  • a mai uitat ceva sa spuna acel consilier : ca ProTV e lider de audienta si in ziua de azi desi le pleaca oameni si e lider de audienta de cativa ani buni , iar pt unii care mai carcotesc despre Strile ProTv sa se uite pe audiente ,pe premiile luate pe cate campanii a demarat si lea dus la capat Stiriile ProTv , iar daca unii politicienii mai mici sau mai mari ii mai scapa gura fara sa vrea... asta e sa isi asume responsabilitatea pt ce vorbesc in situatii de calamitate , in fata unor oameni loviti de inundatii , dc se uita de aceii sinistrati si se dezbate ce a zis Ponta ca daca era sa nu o fi zis tr acea Doamna sa apara a doua zi si sa spuna clar si concis ca ea nu a auzit acel termen de "Fa Doina" si sa fi aparut si Ponta si sa fii zis in LIVE ca nu sa adresat cu "Fa Doina ..." si clarifica situatia dar se incearca distragerea atentiei de la inundatii ...Lasati profesionistii din ProTv sa isi faca meseria , candva va placea cand erati favorizatii
  • Papagalul asta habar nu are ce forta are o televiziune gen ProTV. Astia uita cine l-a facut presedinte pe Constantinescu. Uitati-va la oamenii lui Felix ce au fost in stare sa faca cu PDL-istii. Daca asta e consilierul lui Ponta, nu pot decat sa ma bucur ca-l sfatuieste prost.
  • Am impresia ca tupeistii astia de la PSD isi doresc o vacanta, doar dus, la Targoviste si sa-i vezi plini de srapnel, cand o exploda mamaliga a doua oara.
  • E oarecum ca la pixelul albastru, pe care sunt convins ca l-ai observat la vremea lui. Spun oarecum pentru ca la respectivele inregistrari vedeai ceva si ti se spunea sa vezi altceva, iar acum auzi ceva si ti se spune sa auzi altceva.
  • Prima data am vazut la realitatea tv.FA se aude foarte clar la toate televiziunile din tara asta in afara de antene si RTV.Astea 2 posturi pontiste au schimbat FA in MA.Nu e o chestie tehnica greu de realizat.
  • nu vad legatura intre comportamentul ridicol al lui Ponta si plata impozitelor. Evident ca pro tv, la fel ca si celelalte trusturi, trebuie sa plateasca.
  • mai intami am vazut stirea parca la realitatea sau rtv nu sunt sigur am inteles mai intai MA dupa care am vazut stirea la protv cand se aude f calr cum spune FA nu MA
  • Iesirea premierul a fost semnalata de majoritatea televiziunilor, nu numai de Pro tv. Cum se poate ca Ponta si apropiatii lui sa nu auda pe inregistrare ce aud majoritatea romanilor...parca vad ca si CNAul va fi sesizat pe tema asta.

Trimite un comentariu