Skip to main content

Cum s-au descurcat, în martie, premierele de la Prima TV: Neam Trezit, Vrei să fii milionar și Știrile Times New Roman

 
Cum s-au descurcat, în martie, premierele de la Prima TV: Neam Trezit, Vrei să fii milionar și Știrile Times New Roman
Virgil Iantu

Virgil Iantu

AUDIENȚE. În luna martie, Prima TV s-a relansat cu noi programe și modificări în grilă. Știrile Times New Roman, matinalul Neam trezit sau Vrei să fii milionar sunt doar câteva dintre noutățile Prima TV. Cum s-au simțit în audiențe aceste schimbări?

Publicitate

Dintre toate premierele, cel mai bine a stat Vrei să fii milionar. La polul opus, cele mai slabe audiențe le-a avut, la capitolul divertisment, matinalul de la Prima.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele înregistrate de premierele Prima TV în luna martie.

Emisiunile, pe rând:

Show-ul Vrei să fii milionar, prezentat de Virgil Ianțu, a fost urmărit de 306.000 de persoane, din mediul urban, în cele patru ediții difuzate pe parcursul lunii martie. Emisiunea lui Ianțu a înregistrat cifre peste media stației în prime-time.

Știrile Times New Roman, prezentate de Dan Badea și difuzate sâmbăta și duminica de la 20.00, au avut un start mai slab. Producția a înregistrat o medie, la nivel urban, de 164.000 de telespectatori, pe ediție.

Emisiunea Cireașa de pe tort, fără Horia Vârlan, a fost urmărită de 187.000 de persoane din mediul urban, la fiecare ediție, cifre aproape de jumătate față de edițiile din februarie, care au fost redifuzări. Pe lângă plecarea prezentatorului, o cauză a rezultatelor mai slabe este și mutarea emisiunii de pe tronsonul 19.30 - 20.30, la ora 17.00.

Neam Trezit este o altă noutate de la Prima TV. Matinalul prezentat de Adrian Nicolae, Cosmin Nedelcu (Micutzu) şi Laura Belecciu a avut un start modest, cu o medie de 20.000 de telespectatori pe minut, în fiecare zi, la nivel urban.

Râzi și câștigi, o emisiune cu compilați ale momentelor amuzante de pe internet a înregistrat o medie de 161.000 de telespectatori.

Emisiunea mondenă Click! a avut o medie de 127.000 de telespectatori pe ediție, la nivel urban.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Trist ca avem asa ceva pe tv.Ma uit la Trasnitii, dar emisiunea de dimineata e pur si simplu o porcarie enervanta!
 • Emisiunea de dimineata este extrem de slaba, un umor de slaba calitate, ar trebui scoasa rapid din grila, nu prezinta nimic care sa ma faca sa o urmaresc.
 • Au scris gresit de la inceput (fara cratima) si dupa ce au vazut ca au dat cu bata-n balta, au dat-o pe: " pai era joc de cuvinte, stiti voi, neam = popor...etc". Penibili. Popor de agramati.
 • In primul rind, emisiunea este geniala, parerea mea, iar in al doilea, ai picat in derizoriu, este vorba de neam=popor,,,no more comment!
 • Este vorba de aceeași unitate de evaluare. Audiența medie înseamnă media de telespectatori în fiecare minut. Audiența medie pe ediție se referă la numărul de telespectatori pe minut, în fiecare edție.
  Atenție, vorbim de media de telespectatori în fiecare minut, nu de telespectatori unici, astfel că nu se poate face înmulțirea pe care o exemplifici în comentariu.
 • Buna ziua,
  De ce difera unitatea de evaluare in aceasta clasificare ? La emisiunea " Neam trezit " evaluarea se face pe minut in timp ce la restul emisiunilor se face pe editie. Dintr-un calcul simplu, inmultind 20000 telespectatori cu 180 min cat dureaza o emisiune ( adica o editie) , reiese ca " Neam trezit este de fapt pe primul loc . Astept explicatia dvs.

  Multumesc
 • Grilia actuala a postului e mult superioara celei anterioare, acum ramane sa vedem daca si publicul roman va observa asta.
 • "Vrei să fii milionar" este singura emisiune de cultură autentică şi mă voi uita la ea cu mare plăcere atâta timp cât va fi menţinută în grila postului, Mă întreb, oare câţi dintre telespectatori ştiau că scaunul electric a fost inventat de un dentist, sau că Mănăstirea Durău a fost pictată de Nicolae Tonitza...
 • asta cu "neam" e din ciclul "Fiatent la Pro fm" , aia de la Profm Sibiu dadeau un FIAT second hand , ca premiu la un concurs local :(

Trimite un comentariu