Skip to main content

Decât o Revistă lansează bursele pentru jurnaliști „Viitor la Purtător”

 

Viitor la purtator - proiect Decat o RevistaDecât o Revistă/Asociaţia Media DoR, împreună cu ING Asigurări de Viață derulează programul de burse pentru jurnaliști „Viitor la purtător”, în perioada aprilie 2014 – decembrie 2014.

Publicitate

„Viitor la purtător” este un concurs de jurnalism pe teme sociale în cadrul căruia vor fi acordate cinci burse pentru realizarea unor materiale jurnalistice ample care să exploreze relația românilor cu viitorul personal: Sunt fataliști? Pasivi? Dependenți de alții? Dimpotrivă?.

Proiectele pot fi înscrise până la data de 9 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 mai.

Obiectivul acestui concurs este să contribuie la generarea de materiale jurnalistice care să ducă la o mai bună conștientizare a problemelor de care un individ ar trebui să țină cont în planificarea viitorului personal, potrivit unui comunicat de presă al Decât o Revistă.

Vor fi alese pentru finanţare propuneri care au în vedere schimbările sociale din România de azi, natura relațiilor dintre individ și familie, stat sau societate și modul în care transformările prin care trec acestea vor influența societatea în viitor.

Cine poate participa?

Sunt invitați să participe la concurs toți jurnaliștii interesați să dezvolte proiecte editoriale – reportaje, anchete, portrete – pe tema propusă. Aceștia pot fi angajați sau nu ai unei instituții media sau colaboratori.

JURIU. Selecția proiectelor va fi realizată de un juriu format din Gabriel Dobre, editor Decât o Revistă, Adrian Lungu, senior editor Decât o Revistă, Mircea Vasilescu, redactor-șef Dilema Veche, Cristian Pantazi, redactor-șef Hotnews și Carmen Soare, director marketing ING Asigurări de Viață. Suma alocată realizării fiecărui proiect este de 1.000 euro (brut, echivalent în lei).

Mai multe detalii despre proiect și modalitatea de înscriere găsiți pe site-ul decatorevista.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu