Skip to main content

Digi 24, cea mai citată sursă în presa scrisă. Paginademedia.ro, în topul site-urilor

 

ziare presa

Publicitate

Canalul Digi 24 a fost cea mai menționată sursă în clasamentul general al citărilor în presa scrisă (care cuprinde televiziuni, radiouri și site-uri), potrivit companiei de monitorizare mediaTrust. Topul este dominat de posturile de televiziune. La capitolul online, Paginademedia.ro se menține între primele opt site-uri.

Detalii, în continuare:

Clasamentul general al citărilor în presa scrisă (care cuprinde televiziuni, radiouri și site-uri) este condus de postul Digi 24. Televiziunea de știri a grupului RCS a avut în martie 54 de mențiuni, cu numai una în plus față de locul următor, postul Antena 3. Pe locul al treilea a fost tot o stație de știri – România TV, cu 44 de citări în presa scrisă.

Locurile următoare au fost ocupate de Hotnews (41 de mențiuni), Pro TV (33), Realitatea TV (24), B1 TV și Kanal D (cu câte19).

Cele mai citate surse media în presa scrisă în luna martie:

Citari surse media martie 2014 bun

Paginademedia.ro, între primele opt site-uri

La capitolul online, Paginademedia.ro se menține între cele mai citate site-uri în presa scrisă. În luna martie, Paginademedia.ro între primele opt site-uri menționate în print, potrivit monitorizării companiei mediaTrust.

Cel mai citat site în presa scrisă a fost, în luna martie, HotNews, cu 41 de mențiuni, urmat de rtv.net și Sport.ro, cu 12 citări fiecare și realitatea.net, cu 11 prezențe. Paginademedia.ro a avut cinci citări, fiind după cancan, wowbiz și ziare.com, la egalitate cu Adevărul.ro și gandul.info.

În luna februarie, Paginademedia.ro a avut 22 de mențiuni în presa scrisă, fiind pe locul șase în clasament. Topul lunii februarie, aici.

Cele mai citate site-uri în presa scrisă, în luna martie:

Citari Paginademedia martie 2014 bun

 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu