Skip to main content

Discovery Channel va difuza un documentar despre dispariţia avionului Malaysia Airlines

 
Misterul disparitiei avionului Malaysia Airlines
Misterul disparitiei avionului Malaysia Airlines

Misterul disparitiei avionului Malaysia AirlinesDiscovery Channel va difuza pe 20 aprilie un documentar despre dispariţia aeronavei Malaysia Airlines în Oceanul Indian.

Publicitate

În demersul de a desluşi misterul din jurul acestui incident, Discovery Channel vă aduce în premieră un documentar de o oră, intitulat Misterul zborului 370, care expune opiniile celor mai prestigioşi experţi în domeniul aviaţiei şi securităţii referitoare la dispariţia zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines.

Materialul va fi difuzat duminică, 20 aprilie, la ora 16.00 şi în reluare la ora 24.00.

Despre documentarul Misterul zborului 370

  • Programul Misterul zborului 370 îşi propune să afle cum este posibil să se piardă complet legătura cu o aeronavă, analizând dovezi şi explorând punctele slabe ale industriei aviatice, şi să găsească soluţii care ar putea ajuta la prevenirea unor astfel de situaţii.
  • Din momentul în care aeronava a dispărut din aria dispozitivelor radar, în data de 8 martie 2014, au apărut numeroase întrebări despre siguranţa curselor aeriene.
  • Misterul zborului 370 analizează şapte aspecte care au fost trecute cu vederea şi care trebuie analizate mai serios: securitatea aeroporturilor, controlul traficului aerian, sistemele de comunicaţii de la bord, problemele mecanice, depistarea aeronavelor prin radar şi satelit, cooperarea internaţională şi cutiile negre ale aeronavelor.

Misterul zborului 370 este un program produs de ITN Productions, care va fi difuzat în 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume pe Discovery Channel, începând cu luna aprilie.

Misterul zborului 370 este supervizat de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International. Tom Gorham este producătorul executiv pentru Discovery Networks International, iar Emma Read pentru ITN Productions.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    cam devreme un astfel de documentar. nici nu se stie macar locul exact in care a cazut avionul.

Trimite un comentariu

sus