Skip to main content

Discovery a filmat în România. Vedeta unei emisiuni de supraviețuire a rezistat zece zile în Munții Carpați

 

Ed Stafford 2Celebrul supraviețuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o camera de filmat, revine într-un nou sezon al emisiunii Supraviețuire extremă cu Ed Stafford.

Publicitate

Discovery Channel va difuza, începând din 13 aprilie, un nou sezon din emisiunea "Supraviețuire extremă cu Ed Stafford, format din cinci părți.

Primul episod al acestui progrm a fost filmat în România, Ed Stafford având parte de o aventură de zece zile în sălbăticia din Munții Carpați.

Cine este Ed Stafford?

Faimos pentru aventurile sale prin junglă când a mers pe jos timp de 860 de zile, în seria Amazonul parcurs la pas, dar şi pentru cele 60 de zile petrecute pe o insulă pustie în primul sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii, în orice loc de pe glob.

Despre noul sezon Supraviețuire extremă cu Ed Stafford

  • Filmat în Munţii Gran Sabana din Venezuela, Delta Okavango din Botswana, Munţii Carpaţi, coasta Australiei de Vest sau în jungla din Borneo, Ed este supus unor teste extrem de dificile, punându-şi viaţa în pericol în orice moment.
  • Complet expus, fără apă, hrana sau orice fel de ajutor, aventurierul are la dispoziţie 10 zile să scape cu bine, fără să fie răpus de forţele dezlănţuite ale naturii.

Despre producția serialului

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu