Skip to main content

Jumătate din echipa Ziua de Cluj şi-a lansat propria publicaţie

 
actualdecluj
actualdecluj

actualdecluj

Publicitate

O parte din echipa  Ziua de Cluj a părăsit redacţia pentru a-şi face propria publicaţie Actualdecluj.ro. Mutare a avut loc după ce Ziua de Cluj, publicaţie deţinută de jurnalistul Rareş Bogdan, nu a mai apărut pe print, de la începutul acestei luni.

„După ce am pus punct – unul mare şi irevocabil, capitolului „ziulica”, care a însemnat aproape 10 ani din viaţa noastră, vă anunţ pe toţi că în acest moment suntem mai determinaţi ca oricând să o luăm de la capăt!”, a anunţat Cosmina Fernoagă într-o postare apărută pe site-ul noii publicaţii.

Echipa Actualdecluj.ro este formată din Cosmina Fernoagă, Kristina Reştea, Luminiţa Silea, Cătălin Suciu şi Mihai Prodan.

„Sunt convinsă, prieteni dragi, că v-aţi aşteptat cu toţii să dezvălui motivele pentru care echipa Ziua, mă rog, esenţa ei sau ce a mai rămas din ea, a ales să demareze un nou proiect media. N-am o problemă să admit că am ajuns în acest pas şi pentru că am fost împinşi, oarecum, de la spate, dar, vă pot asigura că la cum evoluau lucrurile, mai devreme sau mai târziu tot s-ar fi ajuns aici”, a mai scris Cosmina Fernoagă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus