Skip to main content

Kanal D lansează în toamnă show-ul KidSing, regizat de Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Antonia, în juriu. Cine vor fi ceilalți jurați?

 

Juriu KIDSing

Publicitate

Kanal D a anunțat lansarea, în această toamnă, a show-ului de talente KidSing. Emisiunea va fi produsă de Iulian Moga, fratele mai mic al artistului Marius Moga, și va fi prezentat de cuplul Dan Bordeianu - Theo Rose (o tânătă cântăreață).

Concurenții show-ului vor fi jurizați de Antonia, Gabriel Cotabiță și Wilmark.

Formatul KidSing, adresat copiilor între 6 și 13 ani, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro. 

Show-ul va avea 11 ediții: 5 vor fi audiții, 5 semifinale și finala.

Competiția vizează copii talentați care sunt susținuți de echipe formate din prietenii și familia lor. KidSing a fost un succes pentru postul MTV3 Finlanda, unde a fost lansat inițial.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am semnat şi noi un contract,însă nu a sunat nimeni! Mai aşteptam sa treacă luna mai şi o sa mă duc la un avocat
  • inca un show de televiziune copiat 100% chiar daca este un format alternativ de prin tarile nordice. o sa cinte toata romania pina cind iese griul la anul. a pardon, am uitat regia. cu asa o regie mama, ratingul este distrus. mona, e nasol, cesna ai imbulinat-o.

    idei originale ca in romania, nicaieri.
  • Asa-i ca daca era pe prost teve ziceai wow,dar fiindca nu e pe prost teve te intrebi ce cauta ala acolo si de ce fac si obositii astia de la kanal d emisiuni,cind doar prost teve e doar unul.

Trimite un comentariu