Skip to main content

CONFIRMARE. Mona Segall, oficial la Antena Group, după plecarea din Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall Antena Group anunţă oficial debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate de ieri.

Publicitate

Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axata pe divertisment a Antenei 1.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: “Ma bucura faptul ca o echipa atat de valoroasa in productia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales sa vina la Antena 1. Portile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din aceasta categorie de profesionisti. Chiar daca pana acum a insemnat pentru noi competitie, nu am putut sa nu admir  intuitia si rezultatele muncii acesteia. Productiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competitie sanatoasa. Am increderea ca alaturandu-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata.  De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei – noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este sa oferim publicului si partenerilor nostri cea mai buna optiune in materie de TV entertainment“.

Mona Segall: "Televiziunea a fost intotdeauna prima mea optiune si asa va ramane! Am ales  Antena 1 pentru ca avem aceeasi viziune despre ce inseamna spectacol, show, entertainment, televiziune si am convingerea ca impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piata. Imi doresc sa fac multe lucruri frumoase aici, aducand un plus de valoare echipei de profesionisti ai Antenei!"

Telespectatorii vor putea sa urmareasca noile productii ale Antenei 1 in aceasta formula incepand din vara. Vom oferi in curand mai  multe amanunte in acest sens.

Mona Segall este un nume-reper in productia de televiziune din Romania, realizand unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani.

Este omul din spatele marilor succese precum “Stii si castigi”, “Dansez pentru tine” sau “Romanii au talent.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    Ma faci sa rad! ;) Pe bune, asta gandesti?
  • bgd bgd
    era un tip pe aici sub nickname-ul Expertul, care tot ridica pro-ul in slavi.. am citit cateva articole legate de pro sau de antena si nu l-am mai vazut comentand de ceva vreme.. Oare sa fi fost si el pe lista celor care au imbracat usa la pro TV.. Ori e suparat ca i-au retras cei 500 de roni din prima de paste
  • aaaaa aaaaa
    Nu e ciocolatierul. El e un domn ...ocupat. E "niste intelectuali" din Intact(asta apropo de de "agramatii" de pe site:))) Si daca nu e "niste intelectuali" din Intact, sigur "e niste doamne culte" de la marketing din Intact. Si daca nu "e nici niste doamne culte", sigur "e niste" oameni de bine. In oricare din cazuri...ne-a pus la punct pe toti "agramatii" si "nespecialistii din mass media". La colt cu noi! Baaaa! Afara de pe site-ul asta! Asta e locul "specialistilor"! Mars la matura si nu mai ridicati nasul din pamant sa cititi "termenii de specialitate"!!! Sa-ti fie rusine ...Dinu Patricu. Pardon. Sa-ti fie rusine...Petrisor Obae! Cum iti permiti sa ne lasi sa scriem pe site-ul tau daca daca nu suntem "specialisti"? Draga Samantuta, daca cumva "care este " n-am scris bine, te rog, dar insist...CORECTEAZA-MA matalute cu pix rosu.
  • melcul cu lant de bicicleta melcul cu lant de bicicleta
    Unde trebuie sa aplic pentru a deveni "postac" al unei televiziuni?
    Recunosc umil ca nu am timp sa vad toate emisiunile "geniale" de la Tv, dar va asigur ca voi posta comentarii profesionale si foarte obiective!
  • jan jan
    independente? adica cu bani de acasa? adica fac emisiuni vandabile? ca cam asta inseamna independent chiar daca in romania producator se numeste un mic realizator din afara televiziunilor care nu pune un leu nici in productie nici in vinzare.
  • Agramaticu Agramaticu
    Ele "se putea", ele lucrurile, la trecut? Nu, nu "se putea".
  • danut danut
    In primul rind,ce de postaci pro tv aici,Doamne!In al doilea rind in urma cu putin timp toata lumea zicea ca pro tv are show-uri datorita acestei doamne,foarte profesioniste,Segal,acuma cum a plecat la Antena Group, cum nu mai e profesionista,e un om ca oricare altul care nu stie sa faca nimica daca nu e sub "brandul" pro(apropo oare de unde ati m ai scos-o si pe asta cu brandul pro,ca eu stiam ca esti un brand daca esti cit de cit si pe piata din afara,nu doar pe cea din Romania,care e foarte sarac si inapoiata).In al treilea rind,acuma se vede de fapt ca sunt oameni care se uita din inertie la pro tv,chiar daca pe pro tv se difuzeaza sa zicem un meci de ping-pong.Asta e culmea idioteniei sa te uiti la ceva doar ca e "brand"(mama ce ne-am englezit,tata Iancule.)
  • Alex Sipos Alex Sipos
    E foarte simplu . La grupul MediaPro se fac restructurari . Si pleaca mai ales oamenii din spatele productiilor care au fost prea bine platiti pt economia nostra . Vedetele raman , cu exceptie Brenciu , nu a plecat si nu va pleca nimeni . Daca Bartos sau Smiley ar vrea sa plece PRO-ul ar face orice sa-l tina . Segall poate fi inlocuita dar Bartos nu :)
  • vlad vlad
    Alexandrescule, tu esti ? Vreau sa te felicit pentru cooptarea Monei Segall la Antena. Locul 3 va scrie in audiente.
  • Samantha Samantha
    Doamnelor si domnilor,
    O sa va rog sa-mi deslusiti marea nedumerire pe care o am. Pagina de media este o publicatie virtuala destinata in buna parte specialistilor din mass/media. Se folosesc termeni de specialitate, se publica informatii care cu greu ar putea interesa marele public. Si, in ciuda acestor lucruri, nu inteleg ce cauta aici oameni care evident nu au mai mult de patru clase, complet agramati, care opineaza pe marginea unor subiecte cu care nu ar putea in viata asta sa aiba vreo legatura. Cine sunt oamenii astia si de ce le sunt publicate opiniile? Cred ca ar trebui o minima cenzura nu doar in privinta decentei postarilor ci si a corectitudinii cu care sunt scrise.
  • robert robert
    Sunt producatori care au plecat din Pro TV si si-au facut case de productie independente: Media Factory - Marius Toader, Monica Senchiu, Direct Target - Adela Harnagea.
  • vlad vlad
    ,,la Prima TV unde se putea face lucruri" e corect. e vb de trecut.
  • cactuss cactuss
    Apropo... ce-i care au plecat din Media Pro spre Intact Media Group, unii dintre ei n-au rezistat sub imperiul acestui trust de presa 100% românesc.

    P.S. Brandul ProTv este imbatabil in fața oricărui alt brand media din România.
  • Adu Adu
    La Primatv ,,se putea face lucruri, !!Mama ei de limba romana!!
  • parerea mea parerea mea
    doamna va avea 3 probleme mari:
    Nu va mai beneficia de libertatea si de suportul financiar pe care il avea in Pro TV;
    Dotarea, logistica si conditiile tehnice Intact nu permit show-uri de aceeasi anvergura;
    Brand-ul Pro TV este foarte puternic si-i va fi greu sa atinga aceleasi rezultate cu Intact. Dovada ca pana acum niciun plecat din Pro nu a reusit sa se apropie prea mult de performantele pe care le avea.
    Timpul ne va dovedi daca aceste probleme sunt insurmontabile.

Trimite un comentariu

sus