Skip to main content

SURSE. Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa

 

mona segall_libertatea
Foto: Libertatea

Publicitate

Unde se va duce Mona Segall, fosta șefă a producțiilor din Pro TV? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producție pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producție coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform acelorași surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

La ora redactării știrii Mona Segall nu a putut fi contactată.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

- In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat este este și "Liceenii".

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului "Lumini și umbre".

- De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro și pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producție înființată și condusă de ea din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Știi și căștigi", „Roata norocului”, „Prețul corect”, „Riști și câștigi”, „Te uiți și câștigi", „Ecuația Pro”, „Ministerul comediei", "Vara ispitelor", „Alege A.S.I.A".

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României și Românii au talent.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • […] și Antena 1, du-te direct la comentarii, jos de tot; conținutul articolelor nu e important. Ai aici un exemplu și aiciși aici. Vezi, că se simte, imediat dibuiești discursul de postac – cu […]
  • protv va merge a meargamai departe mereu pe primul loc pentru romani ,le pleaca un producator care de fapt nu producea ci organiza niste emisiuni dupa producti cu un anumit format inventate de alti, scrie si in genericul ,emisiuni,dar ebine sa mearga cu scoala pro si la antene poate schimba conceptu dar nu atata timp cat sunt lasati sa-si faca meseria,.felix are telul lui in viata !!!
  • Eu deasemenea nu pot sa ma uit la nici o Antena .cand stiu ce oameni lucreaza acolo imi vine sa vars.Regret f tare ce se intampla cu pro tv .Imi pare sincer f rau.Sper sa si revina.Cine este noua conducere habar nu am ,dar sunt varza.Pacat! La Toni Grecu deasemenea nu ma asteptam.Mai bine pleca la Prima Tv ..eu nu ma mai uit la ei.Brenciu nu se mai satura de bani si de aplauze.S au stricat toti.Ma uit la ANIMAL PLANET ,mult mai interesant.
  • eu sigur nu o sa ma uit la closetele varanului, asta e, o sa ma uit la primatv, luktv este un post destul de interesant ci celelante televiziuni inafar de haznale intacte.
  • Stiti ca exista vorba "cu bani stie toata lumea sa faca, fara bani sa faci, sau cu bani putini, ar fi meritul...". Pro, a avut mereu la dispozitie resurse financiare pentru productiile lor, chiar au facut risipa si cu ajutorul Monei Segall. Nu este de neinlocuit si oricum regula este ca cine a plecat din Pro, a cam terminat cu succesul profesional, nu exista niciun exemplu care sa contrazica.
  • e gresit CV-ul. doamna e matusalemica. si pe langa asta e cam nebuna si cam absurda si e pe genul ruxandra ion: stau putin mai la dreapta ca sa ma pupi mai bine in dos. pro o sa fie bine si fara ea. o sa se gaseasca un producator care sa dea copy paste la toate productiile de afara. paguba-n ciuperci ca pleaca segal. si ion cu familia si luncasu si toata sleahta. era cazul sa se faca o curatenie generala la pro. postul o sa-si mentina audienta.
  • Petrisor, am o nedumerire: se spune ca mona segal are 53 de ani (asa scrie pe site-uri), deci e nascuta in 1961. Pai asta inseamna ca in 1973, cand si-a inceput activitatea la buftea, avea 12 ani! Ori ne-a pacalit ea cu varsta, ori ai gresit tu cu CV-ul doamnei.
  • antena e o groapa de c..t din care n-ai cum sa iesi. au tot incercat sa se spele cu vedete si manageri din pro precum sorin enache, stratula, ba chiar l-au adus pe sergiu toader din noua zeelanda si tot acolo sunt. duhoarea lui voiculescu taie tot elanul si creativitatea.
  • S-au perindat o gramada de oameni prin toate trusturile de Tv ...nimeni nu e de neinlocuit...nu este meritul nimanui pentru emisiuni aduse de afara decat a celor care le cumpara..cu aceasta Mona Segall Rotaru ..sau nu...totul merge mai departe..iar la Intact sigur nu o vor lasa producatorii existenti sa scoata capul prea sus...:) ...

Trimite un comentariu