Skip to main content

CONFIRMARE. Mona Segall, oficial la Antena Group, după plecarea din Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall Antena Group anunţă oficial debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate de ieri.

Publicitate

Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axata pe divertisment a Antenei 1.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: “Ma bucura faptul ca o echipa atat de valoroasa in productia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales sa vina la Antena 1. Portile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din aceasta categorie de profesionisti. Chiar daca pana acum a insemnat pentru noi competitie, nu am putut sa nu admir  intuitia si rezultatele muncii acesteia. Productiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competitie sanatoasa. Am increderea ca alaturandu-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata.  De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei – noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este sa oferim publicului si partenerilor nostri cea mai buna optiune in materie de TV entertainment“.

Mona Segall: "Televiziunea a fost intotdeauna prima mea optiune si asa va ramane! Am ales  Antena 1 pentru ca avem aceeasi viziune despre ce inseamna spectacol, show, entertainment, televiziune si am convingerea ca impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piata. Imi doresc sa fac multe lucruri frumoase aici, aducand un plus de valoare echipei de profesionisti ai Antenei!"

Telespectatorii vor putea sa urmareasca noile productii ale Antenei 1 in aceasta formula incepand din vara. Vom oferi in curand mai  multe amanunte in acest sens.

Mona Segall este un nume-reper in productia de televiziune din Romania, realizand unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani.

Este omul din spatele marilor succese precum “Stii si castigi”, “Dansez pentru tine” sau “Romanii au talent.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lau lau
    LOL "De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei – noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii."..de la alte posturi. Ca pe ai nostri ne c...m pe ei. Si cand cei de la alte posturi devin "ai nostri" pleaca, pentru ca, spre deosebire de "ai nostri" ei nu sunt invatati sa inghita umilinte pe gratis....
  • aaaaa aaaaa
    pe pariu ca nu face mare branza in antena? cine a lucrat in antena stie ce spun. ciocolatierul si gasca lui te toaca marunt si nu dau niciun leut. vor sa faca totul gratis. toti care au venit din pro si-au bagat unghia pe gat cand au vazut cat sunt de controlati in antena si cum li se impun chestii absurde. echipa din conducerea antenei este VARZA. ma si mir ca inca sunt pe locul 2-3. cine sa reziste cu nebunii? performanta se face cu bani nu cu decoruri revopsite.
  • Gogaie Gogaie
    Se poate ca Antena 1 sa aibe la ora actuala cei mai buni producatori de emisiuni de divertisment, dar cred ca n-au chef de munca, caci productiile lor sunt de kko. Nu cred ca se pot compara inca cu cele ale Protv. Parerea mea.
  • sorinpietrar sorinpietrar
    Da unde a gresit ma rog frumos ?
  • Adi Adi
    Doamne! S-a molipsit si asta ? Cata limba de lemn poate sa intre in aceste declaratii??? Iar ciocolata spune ca acorda importanta echipei?? Ipocritu! Cand se va da cu capul de pereti marea Mona Segal ca fugi cu coada intre picioare! Acum vrea sa dea o palma Pro-ului dar cand va vedea unde a ajuns isi va da cu pumnii in cap!
  • jan jan
    cam care este competitia pe piata producatorilor? cam cite case de productie sunt independente? daca alegerea dinsei este continuitatea in ceva ce exceleaza, nu este treaba chibitilor si intrebatorilor de profesie.
  • Mihai Mihai
    Ma mira faptul ca nu avea in contract o clauza de neconcurenta pentru cel putin 1 an . E surprinzatoare aparitia ei la concurenta la numai 1 zi de la plecare . nicaieri in lume nu exista asa ceva la profesionistii de televiziune . Ori cei de la Pro au vrut sa scape de ea cu orice pret si au renuntat la clauze , ori doamna avea un contract cu pro facut de Sarbu la plecare . Probabil va reusi sa faca si la Antene showri de succes insa banii lui Voiculescu nu pot fi cheltuiti ca la CME ;)
  • Adi Adi
    Mai pune mana pe cartea de gramatica. Nu musca!
  • Mihai Mihai
    Dar a ofertat-o cineva de la Prima ca sa avem discutia asta ? Ca in barter nu cred ca venea :)))
  • vlad vlad
    Ruxandra Ion a fost desteapta cand si-a facut o casa de productie proprie. Poate vine oricarei televiziuni seriale, scenarii etc inclusiv pt Pro si Antene. Segall va vedea ca Antena nu e Pro. Audientele vor fi mai mici si mai rau de va trebui sa execute ordinele lui Felix.
    Acum se va vedea valorea Monei Segall daca poate face ceva fara brandul Pro.
  • marius marius
    Sunt socat!
  • maria maria
    Daca Mona Segall ar fi avut convingerea ca este foarte buna, nu s-ar fi inrolat cu trupele in "armata inamica" ci ar fi devenit o casa de productie independenta care ar fi vandut programe altor televiziuni, asa cum fac si altii. Asa, a preferat sa isi asigure un venit constant si un "loc caldut", in loc sa intre in competitia de pe piata producatorilor tv. Deci, cum ramane cu adevarata valoare?
  • dya dya
    Mi se pare normal ca cei din Prima sa isi bage unghia in gat.
  • Adi Adi
    haha, cât de amuzant este acum comunicatul oficial al ProTV-ului: ”Doamna Segall a plecat pentru a-și îndeplini u vis: propria ei casă se producție, cu care vom colabora pe viitor”. O fi cumpărat Mona Segall Antena?
  • vlad vlad
    "In prezent, Antena 1 are cea mai bogata oferta de show-uri TV de mare anvergura, precum X Factor, Romania Danseaza, Next Star sau Te pui cu blondele." Cred ca era mai bine spus ca Antena 1 are cele mai mari esecuri in how-uri TV de mare anvergura. Cum am maiz is Segall va da gres. Segall va lua bataie de la Seagal. Steven Seagal.
    In loc sa fi mers la Prima TV unde se putea face lucruri bune a preferat o televiziune comunista.

Trimite un comentariu

sus