Skip to main content

Netflix intră şi pe cablu. Site-ul american de filme devine post de televiziune

 
netflix-digitaltrends
netflix-digitaltrends

netflix-digitaltrends
Foto: Digitaltrends.com

Publicitate

Netflix a încheiat un acord cu trei companii de cablu TV americane mai puţin cunoscute care vor permite în premieră abonaţilor lor să vizioneze conţinuturile acestei platforme de streaming online ca şi cum ar urmări un post de televiziune obişnuit, începând de săptămâna viitoare, anunţă Mediafax.

Acest acord permite adăugarea platformei Netflix sub forma unei aplicaţii video pentru televizoarele moderne ale abonaţilor companiilor de televiziune prin cablu RCN, Grande Communications şi Atlantic Broadband. Abonaţii acestor companii cu acoperire naţională vor avea posibilitatea de a urmări pe televizoarele lor conţinuturile platformei Netflix, pe care, altfel, ar fi putut să le vizioneze doar pe computere, tablete şi pe telefoane inteligente.

În total, acordul îi vizează pe cei peste 500.000 de abonaţi ai celor trei companii de cablu, însă specialiştii se aşteaptă ca acest număr să crească în săptămânile următoare, datorită noului acord.

Pentru a beneficia de acest serviciu, care va fi lansat luni, utilizatorii americani trebuie să fie abonaţi la una dintre cele trei companii de cablu TV şi la platforma Netflix. Serviciul necesită un televizor de tip TiVo care va fi furnizat de companiile de cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Exista si tv-uri cu TiVo incorporat vezi Insignia TV With Built-In TiVo. Deci ESTE televizor
  • TiVo nu e un televizor! e un set top box, un decodor, un gadget multimedia, dar NU un televizor. Sunteti la pagina de media, invatati despre ce scrieti, ce dracu'!

Trimite un comentariu

sus