Skip to main content

Oana Pădure preia conducerea MEC România, funcție deținută în trecut de Bogdan Prăjișteanu

 

Oana-Padure

Publicitate

Agenția MEC Româniava fi condusă, din luna mai, de Oana Pădure, din funcția de Managing Director, potrivit unui anunț al companiei. Această funcție a fost deținută până în toamna anului trecut de către Bogdan Prăjișteanu, dar acesta a demisionat pentru un stagiu de pregătire la Harvard Business School, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Anuntul a fost facut de Anna Lubowska, Chairman al MEC in regiunea CEE. Oana Pădure va raporta direct catre Anna Lubowska.

Anna Lubowska: “Dorim ca MEC să-și continue dezvoltarea și să devină cea mai bună agenție de media din România. Procesul de investire a noului CEO a fost unul relativ lung în mod asumat, tocmai pentru a alege persoana cea mai potrivită să obțină aceste rezultate. Oana ni se alătură, după ce în ultimii ani a ocupat postul de Managing Director al agenției Media Direction. Un argument esențial care ne-a convins că este cea mai potrivită persoană este abordarea ei orientată către client, semn că se va concentra ca agenția să aibă cei mai talentați oameni, făcând din MEC cel mai bun loc de munca din industrie si continuând sa producă rezultate remarcabile pentru clienții noștri.”

Despre Oana Padure

Oana Pădure are 13 ani de experiență în domeniul comunicării atât în management strategic, cât și în media planning și buying. Ea a ocupat functia de Managing Director la Media Direction (parte a BBDO Group), din aprilie 2010. Anterior, Oana Pădure a lucrat 9 ani la DRAFTFCB, unde a avansat ierarhic pana la nivelul de Strategic Planner Director, coordonand atat departamentul de creative strategy cat si pe cel de media planning.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu