Skip to main content

Pro TV notifică din nou posturile de știri pentru "afirmațiile false" privind implicarea sa într-un caz de evaziune fiscală

 

protvPro TV a notificat din nou televiziunile de știri care au difuzat ieri informații eronate privind posibila implicare a sa într-un caz de evaziune fiscală.

Publicitate

Societatea PRO TV S.A le solicită posturilor de știri să "înceteze comunicarea în orice mod a afirmațiilor false privind faptul că PRO TV ar fi obiectul unei investigații a parchetului de pe lângă Tribunalul București".

Pro TV atrage atenția că "în cazul în care comunicarea oricăror informații false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-și apăra drepturile".

Comunicatul Pro TV SA vine în contextul în care posturile TV de știri au relatat, ieri, pe larg despre posibile percheziții ale Parchetulului la sediul Pro TV și la domiciliul lui Adrian Sârbu, date dezmințite atât de Parchet, cât și de fostul șef al companiei.

Posturile de știri au pornit de la un comunicat al Parchetului, care anunța, fără a da detalii, perchezitii la mai multe firme din București și din Ilfov, la companii și persoane legate de media.

Comunicatul integral al Pro TV, în continuare:

PRO TV SA a notificat astazi televiziunile care au difuzat in cursul zilei de 1 Aprilie 2014 informatii care incalca drepturile si interesele PRO TV, solicitind acestora sa inceteze comunicarea in orice mod a afirmatiilor false privind faptul ca PRO TV ar fi obiectul unei investigatii a parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Reamintim ca PRO TV nu face obiectul investigatiei demarate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, iar la sediul sau din Pache Protopopescu nu a avut loc nicio perchezitie. De altfel, Parchetul a si confirmat acest lucru printr-un comunicat de presa.
PRO TV isi rezerva dreptul de a face demersurile pe care le considera necesare pentru recuperarea prejudiciilor actuale si atrage atentia ca in cazul in care comunicarea oricaror informatii false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-si apara drepturile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu