Skip to main content

Pro TV, poziţia oficială: "Compania Pro Tv SA nu este sub investigatie"

 
protv
protv

protv

Publicitate

"Mentionam ca PRO TV SA nu este cercetata in aceasta investigatie a parchetului bucurestean si ca la sediul sau din bulevardul Pache Protopopescu nu a avut si nu are loc nicio perchezitie", spun reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

Comunicatul Pro TV SA vine în contextul în care posturile TV de ştiri au relatat pe larg despre posibile percheziţii ale Parchetulului la sediul Pro TV şi la domiciliul lui Adrian Sârbu, date dezminţite atât de Parchet, cât şi de fostul şef al companiei.

Posturile de ştiri au pornit de la un comunicat al Parchetului, care anunţa, fără a da detalii, perchezitii la mai multe firme din Bucureşti şi din Ilfov, la companii şi persoane legate de media.

Comunicatul integral al Pro TV, în continuare:

"Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat in aceasta dimineata ca efectueaza cercetari intr-un dosar ce vizeaza activitatea a 28 de societati comerciale si persoane fizice care au legatura cu industria media si cinematografia. Cauza are ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5,4 milioane de lei si spalare de bani, cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

Mentionam ca PRO TV SA nu este cercetata in aceasta investigatie a parchetului bucurestean si ca la sediul sau din bulevardul Pache Protopopescu nu a avut si nu are loc nicio perchezitie.

Investigatia la care face referire Parchetul are drept obiect relatii comerciale pe care firmele vizate, societati comerciale din toata industria media, le-au avut din anul 2009.

PRO TV atrage atentia ca orice asociere intre investigatia autoritatilor si numele sau activitatea companiei PRO TV SA aduce grave prejudicii acesteia si isi rezerva dreptul de a actiona in consecinta."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus