Skip to main content

Se lansează primul radio dedicat 100% muzicii alternative din România - Radio COOPerativa Urbană

 

Radio Cooperativa UrbanaPe data de 1 mai se lansează primul radio dedicat 100% muzicii alternative din România, care va putea fi ascultat online, 24 din 24 de ore, pe www.cooperativaurbana.ro.

Publicitate

Radio COOPerativa Urbană este un spatiu virtual audio dedicat exclusiv creațiilor românesti, indiferent de familia muzicală din care fac parte (rock, pop, hip-hop sau electro), dar care nu au acces la media tradițională (mainstream).

În plus, va fi o unealtă folositoare promoterilor, producătorilor, artiștilor și publicului, prin polarizarea atenției întregii industrii muzical-alternative din România, potrivit unui comunicat de presă semnat de Cristina Hurdubaia, owner COOPerativa Urbană.

Cristina Hurdubaia, despre proiectul Radio COOPerativa Urbană

"Radio COOPerativa Urbană este un derivat al site-ului COOPerativa Urbană - o platformă de cultură urbană pe care am creat-o la sfârșitul anului 2012, din dorința de a exista un spațiu virtual dedicat doar zonei underground-alternative, indiferent că este vorba despre muzică, teatru, film, dans contemporan sau fotografie, etc. (...) La un an de la lansarea platformei, Cristi Dumitrescu a venit cu ideea înființării unui radio. După care Bogdan Șerban, cel care se ocupă de interviurile cu trupele de la noi din țară - rubrica cea mai citită de pe cooperativaurbana.ro - ne-a propus conceptul de muzică românească alternativă, pe care noi l-am adoptat fără să clipim, mai ales că platforma oricum promova numai acest gen de muzică".

ECHIPA

  • Radio COOPerativa Urbană - Cristina Hurdubaia, Cristi Dumitrescu (project manager), Mister H, DJ Bully, Ștefan Drăgușin, Mihail Șomănescu
  • cooperativaurbana.ro - Cristina Hurdubaia (owner), Alexandru Anghel, Marius Miclea, Cristofor Lăzărescu, Bogdan Șerban (responsabil rubrica “Muzici de la noi”)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • E bine ca se lanseaza radiouri si cu alt profil, lumea stie de radio Guerrilla dar uite ca mai exista si altii. Poate in viitor si licente in pe FM sau DAB pentru radioul asta sau, si pentru Clandestino.fm, alt radio interesant despre care destul de putini romani stiu.

Trimite un comentariu