Skip to main content

Ştefan Bănică Jr. face Paştele la TVR 1, cu Iuliana Tudor, la O dată-n viaţă

 
Stefan Banica la O data-n viata, TVR 1
Stefan Banica la O data-n viata, TVR 1

Stefan Banica la O data-n viata, TVR 1Ştefan Bănică Jr., cel care a fost gazda emisiunii "Dansez pentru tine" timp de 14 sezoane la Pro TV, este invitat la ediţia de Paşte a emisiunii "O dată-n viaţă".

Publicitate

Ediţia specială a emisiunii prezentate de Iuliana Tudor va fi difuzată de TVR 1 duminică, 20 aprilie, începând cu ora 21.10.

Prezenţa lui Ştefan Bănică la emisiunea "O dată-n viaţă" de la TVR 1 vine în contextul în care continuarea emisiunii "Dansez pentru tine" la Pro TV, în formatul de până acum, cu el în postura de prezentator, este incertă.

Contactactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat acest subiect.

Ştefan Bănică Jr. nu va particpa la emisiunea de dans pregătită de Pro TV special pentru Sâmbăta Mare. Programul de sărbătoare, intitulat "Minunea Dansului", va fi prezentat de Elwira si Mihai Petre, iar la show va lua parte şi Iulia Vântur, coprezentatoarea lui Ştefan Bănică Jr. de la "Dansez pentru tine".

Ştefan Bănică se întâlneşte cu Emilia Popescu în platoul O dată-n viaţă

În ediţia specială de Paşte a emisiunii O dată-n viaţă, Ştefan Bănică Jr. va apărea în trei ipostaze aceea de moroşan, oltean şi moldovean, potrivit unui comunicat de presă al TVR.

Ştefan Bănică Jr. a pregătit un moment aparte cu actriţa Emilia Popescu, cea care i-a fost colegă de platou la "Dansez pentru tine", în calitate de jurat.

Invitatul special al Iulianei Tudor va face un adevărat show interpretând hiturile „Veta” şi „Super-love” alături de trupa sa, Rock’N’Roll Band, grupul The 50’s şi de nu mai puţin celebra orchestră „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, se mai arată în comunicatul TVR.

Cele două părţi ale emisiunii sunt deschise cu două momente muzicale potrivite perioadei pascale: corul de copii „Suetul muzicii”, condus de prof. Cristina Manoliu, respectiv Cristian Pomohaci, care aduce în casele românilor o priceasnă.

Ştefan Bănică Jr., despre experienţa "O dată-n viaţă":

„Este o ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă, cu formatul adaptat, în care toate cele trei personaje, din zone folclorice diferite ale ţării, sunt interpretate de mine. Cu acest prilej, m-am revăzut şi am colaborat cu artişti mari, dragi mie şi vouă. A fost o experienţă inedită, am cântat muzică populară, folclor autentic, am îmbinat actoria cu muzica şi muzica mea cu folclorul. Am dansat, am râs, m-am distrat şi sper ca această voie bună să intre şi în casele românilor în seara sfântă de Paşte şi să le descreţească frunţile”, declară Ştefan Bănică Jr..

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus