Skip to main content

TVR 1 va difuza în total 845 de minute dedicate alegerilor europarlamentare.

 
parlamentul european
parlamentul european

Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro
Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro

Publicitate

Campania electorală pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European va fi reflectată în emisiuni difuzate de canalul TVR 1 şi de Studiourile teritoriale, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Pe parcursul campaniei electorale, TVR 1 va difuza în total 845 de minute dedicate alegerilor europarlamentare, potrivit sursei citate.

Canalul TVR 1 difuzează zece emisiuni de dezbateri şi 13 emisiuni de promovare. În cadrul emisiunilor de dezbateri, candidaţii au posibilitatea să-şi prezinte proiectele politice pe care vor să le susţină în Parlamentului European.

Emisiunile sunt moderate de jurnalistul Radu Rădulescu, reporter şi prezentator al emisiunii „Parlamentul României”. În emisiunile de promovare, vor fi difuzate reportaje din campanie, interviuri şi spoturi de prezentare a competitorilor.

Prima ediţie a emisiunii „Alegeri europarlamentare 2014” este difuzată vineri, 25 aprilie, la ora 18.50, pe TVR 1.

Studiourile TVR din Craiova, Timişoara, Tîrgu Mureş, Cluj şi Iaşi vor difuza în medie 720 de minute, pentru fiecare studio regional, cu emisiuni proprii referitoare la campania electorală.

De asemenea, Televiziunea Română, ca televiziune publică, difuzează şi spotul de promovare a alegerilor europene, realizat de Parlamentul European, pentru conştientizarea în rândul electoratului a importanţei scrutinului.

Desfăşurarea campaniei electorale la Televiziunea Română este gratuită, în acord cu misiunea publică a TVR de a asigura accesul publicului la informaţie.

Campania electorală pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European începe la ora 00:00 a zilei de 25 aprilie 2014 şi se încheie în data de 24 mai 2014, ora 07:00, conform Hotărârii Guvernului nr.80/2014.

Conform Biroului Electoral Central, pentru alegerile europarlamentare din acest an s-au înscris candidaţi din parte a 15 formaţiuni politice şi opt candidaţi independenţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus