Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Stelian Tănase a suferit un infarct. S-a întâmplat sâmbătă, în contextul planurilor PSD pentru un alt președinte la TVR

 
ULTIMA ORĂ. Stelian Tănase a suferit un infarct. S-a întâmplat sâmbătă, în contextul planurilor PSD pentru un alt președinte la TVR
Stelian Tanase Adevarul

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Președintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere.

Stelian Tănase a fost internat la spitalul Fundeni. La ora redactării știrii, președintele interimar al TVR este încă la Terapie Intensivă, unde va sta până mâine, iar starea lui este stabilă.

Infarctul suferit de Stelian Tănase vine într-un moment în care scriitorul nu a fost validat încă, în Parlament, ca președinte al Televiziunii Publice și în care Partidul Social-Democrat plănuiește să numească pe altcineva în fruntea instituției.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, PSD intenționează să îl susțină ca președinte al TVR pe Claudiu Brânzan, numit în consiliul de administrație de către social democrați.

Conform acelorași surse, chiar în aceste zile, la întâlnirea partidului din Deltă, oficialii PSD au discutat cu Claudiu Brânzan despre preluarea conducerii televiziunii publice.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • tanase nu patea nimic daca se comporta ca un adevarat manager si testa, inainte de a-si aduce pilele, potentialul angajatilor gasiti in tvr! ar fi fost imediat apreciat si sustinut de cei peste care a fost numit! dar el s-a comportat ca un nemernic, scuipand pe amaratii aia si umilindu-i peste poate! uite, ca nicunul din cei adusi de tanase nu face audiente! nici cat emisunile date in reluare ale celor vechi! a primit un semn clar ca-i pe drumul gresit! singura bila alba care i se poate acorda lui tanase referitor la ce face in tvr e dorinta de-a scapa de zgabercea!
  • domnu' doctor, infarctul se face si din cauza problemelor accumulate. si saracul stelian tanase tocmai ce erea mincat de spate in trei locuri. nici un om sanatos nu ar fi facut fata cu brio, decit cazului in care este un executant sustinut politic, fara idei, si fara scoala de cultura generala.
  • chiar daca are probleme cardiace,daca n u era sedinta asta, atacul de cord il putea face cu alta ocazie sau nu-l facea deloc. deci...nu sunt fan tanase, dar pentru prima oara am crezut ca cineva poate sa faca ceva in putredul TVR. dar cred ca o sa ramana putred.
  • De ce va faceti ca uitati, pentru a vea ocazia sa lansati acuzatii? La sedinta din parlament, in care trebuia sa fie numit Stelian Tanase presedinte-director general, opozitia in frunte cu cei ce l-au propus, adica PNL-ul, a parasita sala! Si pe urma un infarct se face asa din senin la o suparare? Omul ala avea deja probleme coronariene de multa vreme! Mai intrebati si un medic daca nu stiti! Infarctul nu este ca o intepatura de cutit spontana!
  • Sanatate, dle Tanase!Tot raul spre bine... sau va doreati groaznic de mult sefia la TVR?! Mai bine mai scrieti niste carti, Institutia aia e bolnava si nu se mai face bine...

Trimite un comentariu