Skip to main content

Un român a câștigat medalia de aur la Salonul de Invenții de la Geneva pentru crearea panoului publicitar AdBicy

 

AdBicyOvidiu Teofănescu a câștigat medalia de aur la Salonul de Invenții de la Geneva, pentru panoul publicitar AdBicy.

Publicitate

AdBicy a primit și Special Award din partea OSIM — Oficiului de Stat Pentru Invenții și Mărci din România și diplomă și medalie din partea Ministerului Educației Naționale.

Ce este AdBicy?

  • AdBicy reprezintă un panou publicitar mobil și modular cu un design modern ce poate fi tractat de o bicicletă sau de un promoter pe role.
  • AdBicy este demontabil, poate fi ansamblat în cinci forme diferite și poate fi transportat într-o geantă special concepută, de mici dimensiuni.

Avantajele acestui panou publicitar mobil:

  • Principalele avantaje ale utilizării panoului AdBicy sunt mobilitatea, ușurința cu care poate fi folosit și transportat, eficiența cuantificabilă a folosirii lui în zone inaccesibile altor forme de advertising, costurile scăzute aferente folosirii și posibilitatea de implementare imediată.
  • Flota publicitară poate fi urmărită în timp real prin GPS asigurând un control total asupra campaniei publicitare. Un astfel de panou poate obține un număr de 5.000 — 50.000 de vizualizări pe zi, în funcție de populația orașului în care este amplasat și de traficul pietonal din zona targetată.

Ovidiu Teofănescu inventator și CEO BizzOnWheels, compania care produce AdBicy:

"Salonul de la Geneva a fost un real succes pentru noi, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al aprecierii naționale și internaționale al conceptului. Economic, pentru că am obținut comenzi din opt țări pentru aceste panouri și am reușit să găsim distribuitori pentru produsele noastre, cât despre AdBicy, a fost apreciat și premiat de către juriul salonului cu medalia de aur, al Oficiului de Stat Pentru Invenții și Mărci din România, cu premiul special pentru inovație, iar de către Ministerul Învățământului cu diploma și medalia 'for the high scientific and technical level of the invention'" a declarat Teofănescu.

Salonul de Invenții s-a desfășurat în perioada 2-6 aprilie la Geneva și este cel mai prestigios salon de invenții din lume cu peste 1.000 de invenții prezentate anual.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • de zeci de ani inventatorii romani rup gura saloanelor de inventica din lume! mereu au castigat medalii de aur! dar cine e interesat de inteligenta si inventica cand o nimeni care-si schimba barbatii mai des dacat chilotii apare la tv si umfla botul cat casa? :( chiar daca nu intereseaza pe nimeni, felicitari ca nu-i ignorati! :)

Trimite un comentariu