Skip to main content

Urzeala tronurilor a atins un nou record istoric de piratare

 

Urzeala tronurilorCel de-al doilea episod din sezonul patru al serialului "Urzeala tronurilor" ("Game of Thrones") a atins un nou record de descărcări ilegale pe internet, scrie Ozap.com.

Publicitate

Potrivit datelor oferite de site-ul specializat Torent Freak, al doilea episod din "Game of Thrones" a înregistrat 1,5 milioane de descărcări ilegale, în 24 de ore, prin intermediul aplicaţiei BitTorrent.

Mai mult decât atât, s-a ajuns ca același fișier să fie descărcat, pe parcursul zilei de luni, de 193.418 de persoane, depășind recordul precedent cănd peste 170 de mii de persoane împărțeau același fișier. Ultimul record în acest sens a fost înregistrat la ultimul episod din sezonul trei.

Reamintim că "Urzeala tronurilor" a ocupat primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, fiind descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent.

În România, premiera celui de-al patrulea sezon din "Urzeala tronurilor" a avut loc pe 7 aprilie, la HBO.

Audiențe record și pe TV

De la lansarea de acum patru ani, seria realizată de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin a devenit un fenomen mondial.

Duminică seara, noul episod din "Urzeala tronurilor", difuzat de canalul american HBO, a fost urmărit de 6,3 milioane de americani, la prima difuzare, ajungând la un total de 8 milioane cu tot cu cei care au urmărit episodul în reluare.

Premiera sezonului patru, care a avut loc în urmă cu o săptămână, a înregistrat o audiență de 6,6 milioane de americani.

De menționat faptul că sezonul al treilea al show-ului a avut o medie de audienţă în Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu