Skip to main content

Bogdan Naumovici, invitat în această seară la Serviciul Român de Comedie, pe Antena 1

 

Naumovici la SRCBogdan Naumovici este invitatul din această seară al Serviciului Român de Comedie, emisiune difuzată de Antena 1, începând cu ora 20.30.

Publicitate

Publicitarul își va reinterpreta rolul din celebra reclamă la Altex rostind poate cea mai cunoscută replică din reclamele românești: "Ăla negru, de respira greu, îl ştii, era tac’su, bă".

În emisiunea prezentată de Toni Grecu, Bogdan Naumovici, care este și co-producător al showului de entertainment live "Improvshow cu Mihai Bobonete", a realizat primul exercițiu de improvizație.

"Cu concursul lui Toni Grecu și al agenților Serviciului Român de Comedie am adus câteva mostre de improvizație în< Happy Show>, care sunt convins că vă vor distra, mai ales că unii dintre agenți sunt titulari în naționala de improvizație: Cătălin Neamţu, Costel Bojog, Cosmin Natanticu sau Claudiu Maier. În premieră, veți vedea și surpriza pe care băieții mi-au făcut-o, provocându-mă la primul meu exercițiu de improvizație, chiar în emisiune. Sper ca m-am descurcat“, a declarat Bogdan Naumovici, potrivit Jurnalul.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu