Skip to main content

Claudiu Paraschiv, fost director tehnic Pro TV: "Consider că viitorul în Pro TV nu mai este o provocare profesională şi am decis să plec"

 
INTERNATIONAL DIGITAL FORUM 2012
INTERNATIONAL DIGITAL FORUM 2012

INTERNATIONAL DIGITAL FORUM 2012
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

"Consider că viitorul în Pro TV nu mai este o provocare profesională pentru mine şi am decis să plec", a declarat Claudiu Paraschiv, director tehnic al staţiei, pentru Paginademedia.ro.

"Este o despărţire amiabilă. A fost decizia mea să plec", a spus Paraschiv, pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare:

"Acum am mai multe discuţii, dar nu pot da detalii. Pot să vă spun că mă voi concentra pe proiecte de dezvoltare", a declarat Claudiu Paraschiv pentru Paginademedia.ro.

Claudiu Paraschiv a lucrat în Pro TV din 1995, când a intrat ca inginer asistenţă tehnică. A fost, pe rând, şef la studiouri, director al diviziei TV la MediaPro Studios, director tehnic şi Head of TV Tehnologies pe tot grupul CME.

Carte de vizită Claudiu Paraschiv:

1995: inginer asistenţă tehnică Pro TV
1999-2001: şeful studiourilor din Bucureşti ale Pro TV
2001-2002: director Divizia TV la studiourile MediaPro din Buftea
2002: este numit director operaţii tehnice, iar în 2008 consultant al CME
2010: Head of TV Tehnologies pe tot grupul CME
2013: revine în România

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Pacurar Eugen Pacurar
    Toata stima pentru Cipicu! Un profesionist cu dubla specializare atat ca inginer electronist cat si ca manager!
  • RazganDacul Liber RazganDacul Liber
    Protevicius, tu esti, ma?!
    Bine, Aleksandras, vad ca merg ok lectiile de romana!
  • nbc nbc
    Un adevarat profesionist, om de cuvant, om cum rar mai gasesti in ziua de azi. Respect Cipicu!
  • Marian Marian
    Toata lumea pleaca de peste tot: Andreea Remetan, cea mai buna voce de la Kissfm a anuntat pe facebook ca isi incheie socotelile cu postul de radio.
  • SuperHbo SuperHbo
    In 1995 Cipicu era asistent de platou , apoi vtr-ist . Are diploma de inginer electronist si de economist . Eu l-as numi ' mare specialist in tehnica de televiziune ' . Ca sa-l citez pe Ticu : proteveu' e singura televiziune care merge mai departe daca ramane fara sefi , pentru ca are oameni pregatiti si in esaloanele urmatoare .Cipicu isi gaseste usor un job , nu stiu ce se vor face lingaii pe care i-a promoivat si au ramas la Pro .
  • Adi Adi
    Ca sa vezi ! Protv mai da o teapa Antenei. Toti astia DATI AFARA , sunt luati repede la ciocolata, fara sa se intrebe nimeni: ma, astia de ce au fost dati afara?? Sau de ce au plecat de la Pro?? Retineti: ABSOLUT NICIUNUL nu a plecat de bun ce e!! Poate sunt exceptii dar cei mai multi au un motiv! Iar acum Intact ii va lua de buni si pe bani adevarati nu ca sclavii aia care sunt in Antena de ani de zile!
  • MaxiMilian MaxiMilian
    Eu revin la scrisoarea doamnei Dorothea Ionescu. In cartea de vizita a lui Paraschiv nu apare decat Protv. Dorothea, de ce crezi ca a trecut doar Pro si derivate si n-a trecut si Amerom ?
    Cat despre plecarea lui Paraschiv... Bogdanescu se simte bine ?
  • chira mihai chira mihai
    e simplu unii ca ruxandra ion care al tine in brate pe uni ca valcan sa se mai duc la sful sa obtina salari uriase pentru a aparea in telenovele
    nu mai merge ca dovada banica sa dus dupa mona la a1 si a obtinut un salariu bun nu se mai dau bugete fara afi justivicate de un format care nu vinde luciu e cel mai buna dovada ia pus tate maruta si atat
  • dinu dinu
    dar de ce pleaca toti de la pro tv? cum de au ajuns la datorii? ei erau nr.1 pe piata, daca si ei sunt in pierdere ...
  • chira mihai chira mihai
    vad ca toti vorbiti de ce rau e noul director al pro tv dar nu vorbeste nimeni de ce a ajuns cme in primul rand apoi pro tv aici cum brusc sarbu si a dat demisia dupa ce tocmai avea un nou mandat pe 3 ani
    si unde avea o clauza ca daca al dau afara pana in 2016 cand se termina mandatul la cme era numit sef peste operatiunile din romnia
    si brusc Ronald Lauder fondatorul cme cica si a dat demisia nu stiu cat de buna e conducere pro tv dar decamdata vinovatii sunt alti se zvone ca pe sarbu al lua digi oare de ce nu lau luat asa ca politica manageriala a lui sarbu e de vina
  • ulciorul ulciorul
    pai deh. investitii nu mai sunt, salariile nu par ce au fost, sefia pe cme se duse… acu e timpul pentru alte proiecte. macar nu da in judecata postul pentru amintiri.
  • Bgd Bgd
    asa si?? ce legatura are trustul intact cu proasta politica de management de la Pro, unde erau salarii de zeci si sute de mii de euro la unii dintre sefi si la vedete..Asa se intampla cand nu stii sa iti administezi afacerile.. ghinionul pro-ului ca face parte din concernul CME.. insa oricum s-au mancat multi bani si prin alte locuri, gen studiourile Buftea.. La Pro pe o parte se castiga pe alta se pierdea..
  • Eugen Eugen
    Da chiar, nu suna bine ? Felix HD, Latrina 3 HD, Euprostia HD ?
  • george george
    Se duce la Intact sa ii treaca si pe aia in HD
  • Solange Solange
    A fost decizia lui in sensul ca i-au dat cele 3 salarii :)

Trimite un comentariu

sus