Skip to main content

Click: Pro TV se pregătește de disponibilizări masive

 

Pro TV aleksandras-cesnavicius
Aleksandras Cesnavicius, directorul operațiunilor CME în România

Publicitate

Pro TV pregătește un val de disponibilizări masive în următoarea perioadă. Tabloidul Click, citând surse din interiorul Pro TV, scrie că aproximativ 200 de oameni din toate departamentele urmează să fie restructurați.

Practic, cifra avansată de Click înseamnă aproximativ jumătate din numărul de angajați care lucrează acum pentru televiziunea din Pache Protopopescu.

Oficialii Pro TV nu au putut fi contactați în legătură cu aceste informații.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pana la urma,sa ramana posturile care pot rezista cu banii "din piata" . E simplu: ai audienta...firmele de publicitate "decarteaza" la greu . Platesti angajatii (decent) ,cumperi drepturi de televizare pentru filme noi si emisiuni de succes si ....rezisti! Daca NU ....atunci pui lacatul si gata ! De-abia mai scapam si noi de avalansa de manelisme,agramatisme,etc. Sa ramana cele mai tari si de calitate !
  • Uita-te la antene, kanal, prima, acolo numai dezbracati doar doar vor castiga si ei ceva rating dar degeaba, ii bat astia de la pro la greu.
  • Abia astept sa-l inchida si sa-i vad lacatul pe usa. Urmeaza Intact-ul. Si poate atunci vom reveni la o presa normala, fara tiganie si cururi goale.
  • După cum am profeţit, lituanianul ăsta distruge PRO TV-ul, ceea ce este chiar îmbucurător. M-am săturat până peste cap de seriale cu mârlani şi ţigani!
  • Din cate tin minte si 2000 parca sau facut restructurari masive pe era pro sport grup cand transmitea protv liga 1 si era si pe atunci pb cu banii se spunea ca nu aveau banii sa transmita si intervenea Sarbu din nou si se vedea meciu
  • Esti contabil la Pro TV? Ca vad ca stii foarte bine cat au pierderi. Daca ar fi avut asemenea pierderi, cum pretinzi tu, erau de mult timp falimentari.
  • PROsteve-ul o sa moara cu rating-ul de gat. 5 milioane de telespectatori si pierderi de zeci de milioane de dolari ca rasplata.

Trimite un comentariu