Skip to main content

CNA, sesizat pentru emisiunea Antenei 3 cu Ponta și gimnastele din lotul național

 

Ponta si gimnastele la Sinteza zilei
Foto: realitatea.net

Publicitate

Consiliul National al Audiovizualului a fost sesizat, ieri, chiar de unul dintre membrii săi, Valentin Jucan, cu privire la emisiunea de luni seară de la Antena 3 în care lotul național de gimnastică feminină a României a fost prezent alături de câțiva candidați PSD la europarlamentare.

„În legătură cu acest montaj electoral, ascuns mizerabil în spatele unor copii olimpici, mă voi sesiza din oficiu și voi cere sancționarea postului Antena 3", a scris luni Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Membrul CNA Valentin Jucan le-a atras atenția colegilor săi prin această sesizare asupra faptului că momentul cu premierul Victor Ponta și gimnaste, din emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost difuzat fără să fie marcat conform reglementărilor în vigoare.

Jucan a mai scris pe Facebook că ediția de luni a „Sintezei zilei" trebuia marcată drept „dezbatere electorală".

De asemenea, acesta a precizat că emisiunea lui Mihai Gâdea a încălcat "Decizia 185 din 20 martie 2014, art. 7(1): Radiodifuzorii publici si privati pot acorda acces competitorilor electorali numai prin: a) emisiuni de dezbatere electorala; b) emisiuni de dezbatere electorala; c) spoturi electorale".

În emisiunea directorului de la Antena 3 alături de gimnaste au fost invitați în platou și mai mulți candidați PSD la Parlamentul European.

Alături de lotul național de gimnastică feminina, abia întors de la Sofia cu mai multe medalii, au participat la discuții și Corina Crețu, Ioan Mircea Pascu și Ecaterina Andronescu, candidați la alegerile de duminică pentru Parlamentul European.

Despre acest subiect a scris și realitatea.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu te obliga nimeni sa te uiti la Antena 3 sau RTV! Uita-te la B1! Aia nu manipuleaza! (decat in directia care iti place tie)...
  • VA RUGAM FACETI CEVA CA LATRINA 3 SI RTV SA INTRE IN LEGALITATE!!!!MERGETI SOCIETATEA CIVILA PE STRAZI,SUNTEM MANIPULATI CA NISTE VITE DE PSD!!!!
  • @ Mimi. PMP e vreun simbol national? Echipa de gimnastica este! Si da, s-au sesizat Ponta si CCR. Iar problemele nu sunt comparabile. Fiind asa antibasista, Mimi, ar fi trebuit sa iti dai seama ca nu a facut un bine PMP poza cu Basescu. Dar Ponta a luat cateva voturi de la unii folosind niste fete care muncesc si care probabil au fost duse acolo, nu au avut de ales.
  • Mimi, te bagi aiurea, e vorba de CNA, ce legătură are o poză pe Facebook cu CNA-ul? Antibăsismul exagerat devine penibil. Să te folosești de echipa de gimnastică a României ca să mai primești niște voturi de la cei cu rațiunea în vacanță e tipic comunist.

Trimite un comentariu