Skip to main content

Discovery va difuza în exclusivitate două documentare ca urmare a tragediei de pe Everest

 
Everest Discovery
Everest Discovery

Everest DiscoveryDiscovery Channel anunţă difuzarea în exclusivitate a două documentare ce urmăresc întâmplările dinaintea şi după producerea avalanşei ce a lovit Muntele Everest în luna aprilie.

Publicitate

Primul dintre cele doua programe va oferi detalii suprinzătoare despre avalanşa ce a lovit gheţarul Khumbu în dimineata zilei de vineri, 18 aprilie, în timp ce al doilea vine cu interviuri ale unora dintre cei mai renumiţi alpinisti care îşi împărtăşesc experienţele de pe Everest cu Bear Grylls.

Documentarele sunt difuzate pe Discovery Channel în 224 de ţări, iar în România duminică, 25 mai, de la ora 21.00, respectiv de la ora 22.00.

Tragedia de pe Everest – duminică, 25 mai, de la ora 21.00

Materialul urmareste eforturile incredibile depuse de echipajele de salvare dupa producerea avalansei care s-a soldat cu moartea a 13 serpasi si cu disparitia altor 3.

Evenimentul devastator a avut loc in dimineata zilei de vineri, 18 aprilie, in apropierea taberei de la baza Muntelui Everest unde se aflau membri ai echipajului NBC News.

Acestia se pregateau pentru realizarea unui material special Discovery, ce urma sa fie difuzat live, duminica, 11 mai, prezentandu-l pe alpinistul Joby Ogwyn in incercarea sa de a realiza primul salt din istorie intr-un costum de zbor, de pe cel mai inalt varf din lume.

Bear Grylls: Ghid de supravietuire pe Everest – duminică, 25 mai, de la ora 22.00

Bear Grylls, expert in supravietuire, si-a propus sa escaladeze cel mai inalt varf din lume inca din copilarie. Visul sau a devenit realitate la 23 de ani, cand a reusit sa intre in Cartea Recordurilor drept unul dintre cei mai tineri alpinisti ajunsi pe varful Everest.

Pe 25 mai, de la ora 22.00, Discovery Channel difuzeaza un material special de o ora, in care Bear insusi prezinta povesti despre cele mai impresionante incercari de a escalada Everestul din istorie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus