Skip to main content

EXCLUSIV. Restructurarea Sport.ro. Cine pleacă de la canalul de sport. Postul taie puternic producțiile proprii

 

SportRo

Publicitate

Sport.ro își reduce puternic producțiile proprii. De săptămâna viitoare, vor fi cu aproape jumătate mai puține emisiuni, iar o parte din angajații postului de sport din grupul Pro TV vor fi restructurați.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cea mai mare parte a echipei de știri de la Sport.ro (inclusiv coordonatorul Bogdan Pasăre) va pleca. La fel două din cele trei prezentatoare de știri. Pentru că vor fi mai puține emisiuni în direct, pleacă și cei mai mulți dintre moderatori.

Efectele restructurării Sport.ro, potrivit informațiilor Paginademedia.ro:

 • Alexandra Derevici și Alexandra Tudor, prezentatoare de știri, vor pleca. Va rămâne doar Ramona Păun
 • Cea mai mare parte a echipei care realiza știrile Sport.ro va pleca, inclusiv Bogdan Pasăre, coordonatorul știrilor. Restructurarea vizează și editori și producători.
 • Cel mai probabil, știrile nu vor mai avea prezentator, ci vor fi realizate cu voce din off, pe baza materialelor făcute de echipa de la știrile Pro TV.
 • Dintre moderatori, Ștefan Beldie și Alin Buzărin nu se vor mai regăsi pe post. Vor rămâne Ioana Cosma și Lucian Lipovan.
 • Sport.ro va avea o emisiune în direct dimineața și una seara. Calupul de emisiuni în direct de după amiază nu se mai regăsește în grilă
 • Se renunță la colaboratorii care veneau ca invitați la emisiunile postului. Printre aceștia: Emanuel Terzian, Claudiu Vaișcovici, Adrian Matei.
 • Restructurarea de la Sport.ro afectează 15-20 de oameni (fără a include colaboratorii), adică aproximativ jumătate din echipa postului de televiziune.
 • Grila va fi ocupată cu emisiuni înregistrate: concursuri de divertisment, 100 de feluri stupide de a muri, Spărgătorii de râs etc.
 • Ce drepturi de transmisie are Sport.ro? Postul din grupul Pro TV este printre cele mai “sărace” în drepturi TV. Transmite galele Local combat și are drepturile pentru Cupa României și pentru sezonul următor. Sport.ro mai are drepturile pentru Cupa Angliei (pentru doi ani) și pentru sezonul viitor Europa League.

Restructurările de la Sport.ro sunt parte a procesului început în grupul Pro TV în urmă cu o săptămână. Atunci a fost desființat întregul departament de PR (zece oameni), 20 de oameni de la departamentul promo au fost restructurați, plus aproximativ 30 de oameni din zona tehnică.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Mie imi pare rau de beldie, sper sa vina la digi ca la dolce nu pot sa l vad. Si ioana cosma e profesionista, stie mai mult fotbal ca multi barbati.
 • păi din campionatul olandei dădeau un meci când îşi aduceau aminte! am mai spus-o şi o repet n-ai competiţii nu exişti! pe când lacătul pe steaua tv? cu sărăciile alea de emisiuni: să-i dăm bătae, spărgătorii de muci, sau cum I-o zice n-ai cum să rezişti cu cele lalte tembeliziuni de sport concurente!
 • Pai datorita "domnului" Pasare Bogdan stiu ca au plecat oameni de la sport Pro.tv. Acum a venit si randul lui....oare doarme acum pe la usile Digi ??...
 • Beldie era ok, dar Mironica e mai bun decat toti. Eu tin cu Steaua si nu cred ca omul e antistelist. Si chiar daca ar fi, e fix treaba lui, nu mai suntem in comunism. Mi-au mai placut seriile cu Oncescu si show-ul ala de baschet. S-au miscat si ei cu ce au avut, se vedea de la o posta ca nu le-a mai dat Sarbu bani. Si avea dreptate, ce productii de sport poti sa faci in Buftea, sa iasa banu?
 • Cum să îl dai pe Beldie afară????!!!! E de departe cel mai bun moderator de sport!!! Super umor, foarte bine pregătit, toți invitații îl simpatizau, plus a promovat tineri cu adevărat talentați din redacția proprie, cum este Emi Rosu (jurnalist de mare viitor).
 • Imi pare foarte rau ca Terzian nu va mai aparea la emisiuni. Raman cu el pe eurosport, unde ii ascult cu mare placere comentariul la cursele de ciclism. Mult bun simt, nu e sluga si stie sa puna problema. Lipovan, parerea mea, nu avea ce sa caute vreodata si tocmai el ramane..., dar asta e... Pacat si de Beldie. Eu chiar ma uitam la emisiunea lui aproape in fiecare dimineata, la cafea. De Buzarin... ce sa zic. Omul traieste in genunchi. E nevoie si de Mironica. Agresivitatea lui e buna. In fine, s-a dus.
 • oricum se desfinteaza cloaca aia de sport ro cum s-a desfintat si ziarul pro sport ,acum o mai lungesc putin o luna ,doua ......raman posturile cu adevarat de sport.......eurosport,digi ,dolce care au transmisiuni serioase nu curse de melci ca la sport ro........o parte din astia dati afara de la sport ro vor merge la noile posturi tv care vor transmite liga 1 din vara, look tv sau cum se vor numi ...........mironica trebuie interzis peste tot
 • Pacat de Beldie si de Terzian. Sper sa se angajeze la un post de sport adevarat. Sport.ro e o mare tampenie.

Trimite un comentariu