Skip to main content

EXCLUSIV. Vlad Sterescu, fost șef la știrile Prima TV și producătorul unor formate ca Next Top Model, se va ocupa de integrarea știrilor Prima TV cu Adevărul

 

Vlad Sterescu

Publicitate

Trustul din care fac parte Prima TV și Adevărul Holding are începând de astăzi un Chief Integration Officer, care se ocupă de integrarea departamentelor de știri ale Prima TV și Adevărul, potrivit unui anunț intern, pe care Paginademedia.ro îl publică în continuare.

În această funcție a fost numit Vlad Sterescu (care a lucrat la Prima TV mai mulți ani), în prezent managing partner al casei de producție Creative Vision Broadcast, companie care are în portofoliu emisiuni precum Destine ca-n filme (TVR 2), Nunți cu surprize (Kanal D) și seria Next Top Model by Cătălin Botezatu (de pe Antena 1).

Vlad Sterescu, în anunțul intern: „Am fost 10 ani alături de Prima TV. Mă bucur să măîntorc în cadrul familiei mele din televiziune. Am certitudinea că numai împreună putem reuși să ne poziționăm pe piața de media din România acolo unde considerăm că ne este locul.”

Vlad Sterescu a lucrat ca reporter special în anii `90 la Pro TV. A venit la Prima TV încă de la lansarea postului. În 1999 a fost numit șef al departamentului știri la Prima TV, unde a lucrat până în 2002. Din același an, Sterescu a devenit managing partner al casei de producție Creative Vision Broadcast, o companie care a realizat „peste 90 de formate pentru aproape toate marile posturi din România: Antena 1, Prima TV și Kanal D”, potrivit contului său de LinkedIn. Compania s-a ocupat, printre altele, și de formatele Burlacul și NextTop Model, difuzate la Antena 1.

În ultimul an, CVB a produs Destine ca-n filme (TVR 2), Mărul discordiei (Prima TV), Nunți cu surprize (Kanal D).

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Sterescu a declarat că proiectul de la Prima TV este independent de casa de producție:

"Eu sunt implicat în acest proiect în nume. Casa de producție Creative Vision Broadcast își are echipa ei, activitatea ei, independente de proiectele pe care le am", a declarat Vlad Sterescu pentru Paginademedia.ro.

 

Redăm în continuare anunțul intern al Prima TV, obținut de paginademedia.ro:

Incepand cu 5 mai, echipei Prima TV i se alătura Vlad Sterescu, care va ocupa functia de Chief Integration Officer, avand misiunea de a realiza integrarea departamentelor de stiri ale Prima TV si Adevarul.

Intentia acestui demers il constituie crearea unei fabrici de continut, care sa utilizeze toate sinergiile din sistem in mod cat mai eficient. Adevarul si Prima TV vor trebui sa profite la maximum de profesionalismul oamenilor din cele doua entitati pentru a ajunge la un continut editorial unitar.

Vlad Sterescu va coordona si reforma politica editoriala a stirilor Prima TV, in stransa colaborare cu Dan Marinescu, Redactor Sef Adevarul, a carui autoritate asupra politicii editoriale in print si on-line in cadrul Adevarul Holding ramane neschimbata.

Adevarul si Prima TV sunt doua branduri cu traditie in media romaneasca si crearea unui sistem eficient de colaborare pe continut, munca in echipe pluridisciplinare si utilizarea eficienta a resurselor existente va duce la crearea unei strategii editoriale unitare interbrand.

Acest efort va fi extins si spre alte branduri care vor fi incluse in grup pe termen mediu si lung.

Vlad Sterescu a precizat: “Am fost 10 ani alaturi de Prima TV. Ma bucur sa ma intorc in cadrul familiei mele din televiziune. Am certitudinea ca numai impreuna putem reusi sa ne pozitionam pe piata de media din Romania acolo unde consideram ca ne este locul.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Burci o sa-si rupa gatul curand. Are datorii la oameni care s-au saturat de el si urmeaza sa dea pe goarna tot felul de istorioare interesante.
  • A inceput lumea,in sfarsit, sa se convinga ca Burci este un escroc ? Care a reusit sa duca Primatv pe locul 7? Care nu are NICIUN ban ? Si care nu stie cum sa mai dea o teapa?? Sterscule nici nu stii ce te asteapta!!
  • 25 martie - Adunarea Creditorilor ADH. Planul de restructurare respins (baliverne neconvingatoare). ADH neoficial in faliment. CB se gandeste cum sa scoata Click-ul si sa lase ceilalti creditori cu buza umflata.
    Orlando cu ochii pe el, ghimpe in coasta CB.
    Mult succes!

Trimite un comentariu