Skip to main content

Finala UEFA Champions League, dintre Real și Atletico, transmisă sâmbătă la TVR 1, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1

 

UEFA Champions LeagueDouă echipe din acelaşi oraş, Madrid, se întâlnesc pentru prima dată în finala UEFA Champions League sâmbătă, 24 mai, de la ora 21.45. Partida dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, care se va disputa la Lisabona, va fi transmisă în direct de TVR 1, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Publicitate

Comentariul partidei va fi asigurat la TVR 1 de Marian Olaianos şi Bogdan Tomulică.

La Dolce Sport, canalul deținut de Romtelecom, partida va fi comentată de Vlad Enăchescu și de Emil Grădinescu.

Dacă Real Madrid a câştigat de 9 ori până acum finala UEFA Champions League, Atletico nu se poate lăuda cu nicio finală câştigată în această competiţiei, ba chiar mai mult, nu a mai prins o finală UEFA de 40 de ani.

Finala UEFA Champions League, la TVR

  • Transmisiunea în direct a finalei de la Lisabona va fi precedată şi urmată, la TVR 1, de Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui.
  • Aşteptările în ceea ce priveşte spectacolul fotbalistic de la Lisabona, dar şi concluziile meciului vor fi dezbătute împreună cu invitaţii lui Tudor Furdui: andrenorii Cornel Dinu şi Mihai Stoichiţă, dar şi fostul internaţional Gabi Popescu.

Cu cine se bate meciul de UEFA?

Pe intervalul meciului dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, Antena 1 are programate două filme de acțiune, "Nume de cod: Agentu' de serviciu" (20.30 - 22.30) și "Cască ochii sau o-ncurci" (22.30 - 00.30), iar Pro TV va difuza, de asemenea, două pelicule americane, "Recompensă cu bucluc" (20.30 - 22.45) și "Tranzit" (22.45 - 00.30).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • din 3 televiziuni in calcul pentru rating , este doar TVR 1. clar ca abonatul catv/dth se va uita la Digi sau Dolce, care nu sint la numaratoare si deci acei spectatori nu conteaza/exista. in concluzie tot la PRO vor vi jdemi de telespectarori.

Trimite un comentariu