Skip to main content

Firma care organiza Bingo România pe Kanal D şi-a cerut insolvenţa

 
Screen shot 2014-05-14 at 3.18.51 PM
Screen shot 2014-05-14 at 3.18.51 PM

Screen shot 2014-05-14 at 3.18.51 PM

Publicitate

Compania Advanced Bingo System, care producea emisiunea Bingo România pe Kanal D, şi-a cerut insolvenţa.

Cererea a fost înregistrată luni, 12 mai, la Tribunalul Ilfov.

Reamintim că, la începutul săptămânii, organizatorul emisiunii Bingo România, de pe Kanal D, a anunţat că programul nu va mai fi realizat începând de duminică, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Site-ul antitepari.ro (care a scris despre subiect) notează că, în februarie 2014, jumătate din firma Advanced Bingo System a intrat în posesia firmei Net Bet SRL Bucureşti. Acelaşi site scrie că datoriile la bugetul de stat ale firmei se ridică la aproape 1,4 milioane de lei.

Alte detalii de pe site-ul antitepari.ro:

- Advanced Bingo System a fost înfiinţată în 2012, având ca obiect de activitate declarat pariurile şi jocurile de noroc. Iniţial, fondatorii firmei au fost Nectar International ltd, companie din Insulele Virgine Britanice şi macedoneanul Dimche Karakabakov. Firma din Insulele Virgine era reprezentată de cetăţeanul sârb Dragic Sacha. Ulterior, firma din paradisul fiscal şi-a cesionat participarea unui alt offshore, din Cipru - Gala Placido Investments ltd (reprezentată atunci tot de sârbul Dragic Sacha).

- În data de 13 februarie 2014, Advanced Bingo System, cu sediul social în satul Ciofliceni, Comuna Snagov, şi-a schimbat iar structura asociaţilor.

Până la momentul respectiv, capitalul social al firmei era deţinut în proporţie de 99,98% de către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru, reprezentată acum de macedoneanul KARAKABAKOV DIMCHE (n. 20.02.1978), acesta din urmă fiind şi asociat, cu o cotă de 0,02%, precum şi administrator al societăţii.

- În februarie 2014, DIMCHE şi-a vândut cele două părţi sociale pe care le deţinea către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru. Tot atunci, capitalul social al firmei a fost dublat, de la valoarea de 1.001.200 lei la 2.002.400 lei, prin aportul în numerar al firmei NET BET SRL Bucureşti.

- asociaţi ai "Advanced Bingo System" SRL sunt în acest moment GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru şi NET BET SRL Bucureşti, fiecare cu câte 50 de procente. În funcţia de administrator a fost numit, pe lângă KARAKABAKOV DIMCHE, şi cetăţeanul israelian, născut în Rusia, SHAUL SCHNEIDER (n. 17.08.1968).

- anterior modificărilor din structura asociaţilor, firma avea 24 incidente de plată majore cu bilete la ordin, în valoare totală de 357.086,84 lei.

- Site-ul mai notează că, în aprilie 2014, au mai apărut 3 incidente de plată majore cu bilete la ordin, valoarea totală a refuzurilor cu aceste instrumente de plată ridicându-se, aşadar, la 378.401,17 lei.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • HOTILOR ERA DE ASTEPTAT CA O TARA CA ROMANIA . S-A VAZUT DE LA INCEPUT CA NU LE CONVINE CEVA : BA S-A CHIMBAT PE ALT PROGRAM , BA A INLOCUI-O PE COPREZENTATOAREA LUI COVE , ETC. ACUM URMEAZA BINGO METROPOLIS , CARE A MAI FOST INCHIS SI S-A REDESCHIS SI AIA NISTE NENOROCITI CU SCAMATORII AIA DOI
  • TEPARII - NU PUTEM RECUPERA PREMIILE . RUSINE CA-I MAI LASA PE TV
  • As dori sa stiu cine a castigat premiu la concursul din martie si trebuia sa incaseze premiu in mai unde poate sa se adreseze acum ca nimeni nu m-ai raspunde la telefoan sau este o mare TEAPA ..

Trimite un comentariu

sus