Skip to main content

ÎNTOARCEREA LUI BECALI. Circ cu latifundiarul din Pipera în direct, numai la România TV

 

Becali 1

Publicitate

România TV: Becali plângând. Becali jurând. Becali tunând. Becali cu presa ciorchine în spate. Jurnaliștii s-au îngrămădit în jurul lui Gigi Becali, eliberat pentru 24 de ore, într-o conferință de presă din cimitirul din Pipera.

Conferința de presă, transmisă în direct doar de postul România TV a fost un șir de declarații în stilul caracteristic, ale lui Gigi Becali.

Momentul culminant: Gigi Becali, în prim-plan, în lacrimi, mângâind poza de pe mormântul tatălui său. Imaginile au fost reluate de mai multe ori de România TV, cu încetinitorul, însoțite de o muzică tristă.

Deși Becali avea în jurul lui o cohortă de jurnaliști, România TV a fost singurul post care a trasmis in extenso de la cimitirul din Pipera.

Declarațiile lui Becali, cu invocări dese ale divinității, au fost alimentate și de întrebări ale jurnaliștilor: "Cum este să pășiți aici, pe pământul din Pipera?", a întrebat una dintre jurnaliste, la următorul popas la lui Becali, la secția de Poliție.

Becali a fost conștient de impactul pe care îl are asupra jurnaliștilor: "Nu am vrut să vă las cu ochii în soare!" a spus el către ziariști.

Celelalte posturi de știri erau concentrate pe interviul lui Traian Băsescu la Adevărul Live (B1 și Realitatea) și vizita la București a vicepreședintelui american Joe Biden.

Becali 2

Becali 3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu