Skip to main content

PE SCURT. Echipa Yahoo News România curăţă o pădure de lângă Bucureşti de Ziua Presei

 

Foto: Yahoo News
Foto: Yahoo News

Publicitate

Echipa de jurnaliști de la Yahoo News România va curăța mâine pădurea Cornetu, care se află la sud de București. Jurnaliștii spun că este felul lor de a sărbători Ziua Presei, celebrată în fiecare an în data de 3 mai.

"Vom colecta selectiv gunoaiele, iar cele reciclabile vor fi duse la un centru specializat în recuperarea deşeurilor. Gunoiul menajer va fi transportat, în saci, într-un spaţiu special amenajat, de unde va fi ridicat de firma de reciclare. Banii primiţi pe deşeurile reciclabile vor fi folosiţi pentru a cumpăra rechizite, care vor fi donate unui copil nevoiaş", spun jurnaliștii într-o știre publicată pe Yahoo News România.

Ei spun că prin această acțiune își doresc să inspire și alte persoane "să nu stea indiferente faţă de poluarea din jurul lor".

"Ne referim, în primul rând, la voi toţi şi apoi la autorităţile locale. În fond, pentru a face asta, nu este nevoie de mare lucru: nişte saci de plastic şi o dubiţă pentru a transporta gunoiul", mai spun cei de la Yahoo News.

Pădurea Cornetu este una dintre cele mai izolate păduri de la marginea Bucureştiul, pe o rază de câţiva kilometri în jurul ei negăsindu-se niciun alt petic de pădure.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu