Skip to main content

Pro TV, câteva cifre din zona tehnică: aproape 30 de oameni restructuraţi până acum din zona operatori, directori de imagine, regizori

 

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

În prima zi de restructurare masivă de la Pro TV, pe lângă departamentele de PR, promo şi PoveŞtiri de la Acasă au fost atinse şi palierele tehnice.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, aproximativ 20 de operatori producţie din cei aproape 50 au fost anunţaţi că sunt restructuraţi.

În afară de operatori, au mai fost înştiinţaţi şi câţiva ingineri de sunet, directori de imagine, regizori de emisie, regizori tehnici, asistenţi de platou, maşinişti şi grafică.

În total, până acum din zona tehnică au fost anunţaţi de restructurare aproximativ 30 de oameni. Lor li se adaugă cei 10 oameni de la PR, 20 de la departamentul Promo şi 30 de la Acasă TV.

Restructurările vor continua săptămâna viitoare.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CIFRE. Disponibilizări pe toate palierele la PRO TV » RADA
    […] Restructurarea masivă de la Pro TV a curpins departamentele de PR, Promo și Poveștiri Adevărate, dar și palierele tehnice, acolo unde aproximativ 20 de operatori producție din cei aproape 50 au fost anunțați că sunt restructurați, conform Pagina de Media. […]
  • Ne mentionat Ne mentionat
    Bla bla
  • adi adi
    Dar de ce au dat tehnicieni afara? Si asa de urat? Chiar meritau oamenii respectivi? Mi se par niste umilinte gratuite. Si cei de la tehnic erau pe alte firme? E cineva angajat la PROTV?
  • niminea niminea
    pacat ca si personalul tehnic este dat afara, este o decizie discutabila. pina la urma televiziunea nu se bazeaza nici pe vedete nici pe directori cit se bazeaza pe tehnicieni buni, si protv avea asa ceva.

Trimite un comentariu

sus