Skip to main content

RCS, despre postarea lui Turcescu legată de vânzarea către Vodafone: "sunt complet false, neavând nici o bază reală"

 
RCS, despre postarea lui Turcescu legată de vânzarea către Vodafone: "sunt complet false, neavând nici o bază reală"
RCS&RDS

rcs rds

Publicitate

Compania RCS dezminte informațiile postate de Robert Turcescu pe Facebook, în care jurnalistul vorbea de o posibilă preluare a unor operațiuni de către operatorul de comunicații Vodafone.

Comunicatul RCS:

"Informaţiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul său de Facebook privind o presupusă vânzare a operaţiunilor de distribuţie prin cablu, telefonie şi internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavând nici o bază reală.

Este regretabil faptul că un jurnalist cu experienţa lui Robert Turcescu răspândeşte cu atâta uşurinţă şi lipsă de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale şi de imagine, fără a verifica aceste aşa-zise informaţii şi fără ca măcar să ceară şi un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS."

Reamintim că Robert Turcescu a scris pe pagina sa de Facebook că Vodafone e la un pas să achiziționeze de la RCS-RDS distribuția de cablu, plus operațiunile de telefonie și date.

Potrivit realizatorului de la B1 TV, "între cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzacția finală se învârte în jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro".

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu