Skip to main content

Weekendul finalelor: Românii au talent, Te cunosc de undeva și România dansează

 

talent show-uri Weekendul acesta sunt programate finalele a trei show-uri de talente, unul difuzat de Pro TV și două de Antena 1.

Publicitate

VINERI. În această seară are loc finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii de mare audiență Românii au talent, în urma căreia va fi desemnat câștigătorul celor 120.000 de euro. Emisiunea va fi difuzată de Pro TV începând cu ora 20.30.

Ce programează celelalte posturi în intervalul finalei Românii au talent: Antena 1 va difuza două filme (Contele de Monte Cristo - de la 20.30 - și Șapte ani în Tibet - de la 23.15). Iar la Kanal D vor putea fi urmărite serialele Suleyman Magnificul și Fetele lu' dom' Profesor și emisiunea lui Ernest Pe banii părinților.

SÂMBĂTĂ. Sâmbătă seara Antena 1 a programat marea finală a sezonului cinci din show-ul Te cunosc de undeva. Juriul format din Horia Brenciu, în calitate de invitat special, Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits vor decide cine este câștigătorul premiului în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat pentru o cauză socială. Show-ul Te cunosc de undeva va fi difuzat de Antena 1, sâmbătă, începând cu ora 20.30.

Finala de pe Antena 1 se bate cu două filme difuzate de Pro TV (pelicula cu Nicolas Cage "Numere fatale" și producția horor "Hostel - căminul ororilor") și cu emisiunea "Asta-i România" și filmul "Șarpele fermecat", difuzate de Kanal D.

DUMINICĂ. Duminică va avea loc finala sezonului doi al emisiunii România dansează, în urma căreia va fi desemnat câștigătorul celor 120.000 de euro. Emisiunea dedicată dansului va fi difuzată de Antena 1 începând cu ora 20.30.

România dansează concurează cu două filme difuzate de Pro TV ("Turistul", cu Angelina Jolie și Johnny Depp, și "Conjurația tăcerii") și cu emisiunile "Ochii din umbră" și "D-Paparazzi" de la Kanal D.

Cum au stat în audiențe show-urile până acum

AUDIENȚE. Dintre cele trei talent-show-uri, Românii au talent a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment în 2013, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Show-ul Românii au talent a fost urmărit de 4,2 milioane de telespectatori din întreaga țară. Dintre aceștia, 2,1 milioane erau din mediul urban.

În acest clasament, România dansează s-a clasat pe locul opt cu o audiență de 1,5 milioane de telespectatori la nivel național, dintre care 924.000 la nivel urban.

Show-ul Te cunosc de undeva a ocupat locul zece la nivel național, fiind urmărit de aproape 1,4 milioane de români, și locul șapte la nivel urban, cu o audiență de 900.000 de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu