Skip to main content

PREMIERĂ. A început prima ședință CNA transmisă oficial Live pe internet. Transmisia, oprită după jumătate de oră de certuri în direct

 

Screen shot 2014-06-19 at 10.34.20 AM

Publicitate

ACTUALIZARE. Transmisia în direct a fost oprită după jumătate de oră de discuții între membrii CNA, după ce operatorul a fost scos din sala de ședință de către președintele Laura Georgescu.

PREMIERĂ. Consiliul Național al Audiovizualui a început prima transmisie oficială Live, pe internet, a unei ședințe a Consiliului. Prima ședință live a început chiar cu discuții despre transmisia în direct. Christian Mititelulu se opune transmisiei. Narcisa Iorga și Valentin Jucan sunt pentru.

Nici Cristina Trepcea nu este de acord. "Nu cred că trebuie să transformăm CNA-ul într-o emisiune, într-un Big Brother"

Puteți urmări trasmisia LA ACEST LINK.

Până acum au existat doar două încercări de trasmisii, din partea unui membru al forului – Valentin Jucan, care a filmat cu o cameră proprie și a postat imaginile pe contul de Facebook.

Ieri, Laura Georgescu declara pentru Paginademedia.ro că se instituția a făcut teste pentru transmiterea pe internet a ședințelor forului.

“Se fac probe tehnice și se supune la vot consiliului”, declara Laura Georgescu pentru Paginadememedia.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Adevarul este ca daca ar mentine transmisia LIVE cred ca ar face rating mai mare decat RTV ,Antena 3 si b 1 tv.Se dovedeste inca odata ca CNA-UL este o institutie care suge banii poporului pe deageaba!
  • Christian Mititelulu este un ipocrit...ii este teama ca Narcisa Iorga și Valentin Jucan se vor da in spectacol cind vor avea prilejul...Adevarul este ca multi de acolo nu vor sa fie vazuti de intreaga tara cum isi pun poalele in cap, cum pleaca din sedinte....cum isi bat joc de institutie...
  • Să-mi explice și mie ce fel sunt ședințele astea PUBLICE dacă n-avem voie să vedem ce se întâmplă la ele.

Trimite un comentariu