Skip to main content

PREMIERĂ. A început prima şedinţă CNA transmisă oficial Live pe internet. Transmisia, oprită după jumătate de oră de certuri în direct

 
Screen shot 2014-06-19 at 10.34.20 AM
Screen shot 2014-06-19 at 10.34.20 AM

Screen shot 2014-06-19 at 10.34.20 AM

Publicitate

ACTUALIZARE. Transmisia în direct a fost oprită după jumătate de oră de discuţii între membrii CNA, după ce operatorul a fost scos din sala de şedinţă de către preşedintele Laura Georgescu.

PREMIERĂ. Consiliul Naţional al Audiovizualui a început prima transmisie oficială Live, pe internet, a unei şedinţe a Consiliului. Prima şedinţă live a început chiar cu discuţii despre transmisia în direct. Christian Mititelulu se opune transmisiei. Narcisa Iorga şi Valentin Jucan sunt pentru.

Nici Cristina Trepcea nu este de acord. "Nu cred că trebuie să transformăm CNA-ul într-o emisiune, într-un Big Brother"

Puteţi urmări trasmisia LA ACEST LINK.

Până acum au existat doar două încercări de trasmisii, din partea unui membru al forului – Valentin Jucan, care a filmat cu o cameră proprie şi a postat imaginile pe contul de Facebook.

Ieri, Laura Georgescu declara pentru Paginademedia.ro că se instituţia a făcut teste pentru transmiterea pe internet a şedinţelor forului.

“Se fac probe tehnice şi se supune la vot consiliului”, declara Laura Georgescu pentru Paginadememedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Adevarul este ca daca ar mentine transmisia LIVE cred ca ar face rating mai mare decat RTV ,Antena 3 si b 1 tv.Se dovedeste inca odata ca CNA-UL este o institutie care suge banii poporului pe deageaba!
  • geo geo
    Christian Mititelulu este un ipocrit...ii este teama ca Narcisa Iorga și Valentin Jucan se vor da in spectacol cind vor avea prilejul...Adevarul este ca multi de acolo nu vor sa fie vazuti de intreaga tara cum isi pun poalele in cap, cum pleaca din sedinte....cum isi bat joc de institutie...
  • Petru Petru
    Să-mi explice și mie ce fel sunt ședințele astea PUBLICE dacă n-avem voie să vedem ce se întâmplă la ele.

Trimite un comentariu

sus