Skip to main content

AUDIO. Narcisa Iorga, episodul trei al înregistrărilor cu șefa CNA vorbind copiilor pe un ton autoritar agresiv

 
AUDIO. Narcisa Iorga, episodul trei al înregistrărilor cu șefa CNA vorbind copiilor pe un ton autoritar agresiv
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Noi înregistrări cu președintele CNA vorbindu-le copiilor pe un ton autoritar agresiv la programul Școala Altfel.

Fragmentele audio au fost publicate, ca și primele două episoade, de către Narcisa Iorga, membru CNA.

Înregistrările din “episodul 3” o au ca protagonistă pe Laura Georgescu, în discuții despre violență cu elevii. Ca și în fragmentele audio din primele părți, Laura Georgescu are o atitudine autoritară față de elevi.

Din înregistrări:

"O atitudine defen-si-vă, cal-mă și cu întrebarea: ce-ai cu mine? Ce ți-am făcut? Ok? Asta o faceți și cu un coleg agresiv, calm, și cu un câine agresiv
Toate aceste stări, chiar dacă sunt adult, copil, animal, ele pot fi calmate cu atitudine defen-si-vă și cu o întrebare foarte calmă: ce ți-am făcut? Ce-ai cu mine? Caaaaalm! Caaaalm! Caaaaalm!"

"Fiecare dintre voi are de arătat unuia că e mai deștept decât el și altuia că e mai prost decât el. Din cauza asta, de când ați intrat în clasă, toți cu toți aveți câte ceva de împărțit. De-aia și viermuiala asta. De-aia nu ești în stare să taci din gură, Bogdane! De-aia nu sunteți în stare să vă uitați la un filmuleț de trei minute, să citiți textul, că tot timpul sunteți preocupați să-i arătați lu’ Nicolae că e mai prost decât voi și mai rău sau lu’ Bogdan că este mai deștept decât era cățelul vostru și chestii d-astea."

Săptămâna trecută, Narcisa Iorga, membru CNA, a început să publice, pe blogul personal, despreaudiovizual.ro, înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele forului audiovizual vorbea cu o clasă de elevi, pe un ton autoritar și agresiv.

"Da’ tu de ce ești supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?", i s-a adresat șefa CNA unui elev. Către alt elev: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! Te-ntreb: crezi că asta-i soluția? Deci, unu’ dă-n tine, începi și tu să dai în el?". În toate discuțiile din înregistrări, Laura Georgescu are un ton autoritar, agresiv, la adresa elevilor.

Întâlnirea președintelui CNA cu elevii a avut loc în aprilie 2013, în cadrul săptămânii Școala altfel, eveniment la care instituția s-a implicat activ.

PRIMELE ÎNREGISTRĂRI:

1. Ajungem și la sex. Creierul tău e ușor de manevrat.

2. Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți

3. De-aia ajung adulții în halul ăsta în fața voastră

4. Nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine nu e o problemă

5. De ce ești supraponderal. Nu vrei să nu mai mănânci în halul ăsta

6. De ce nu-ți găsești o prietenă

Înregistrările, pe blogul Narcisei Iorga.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu