Skip to main content

Fără Suleyman, audiența Kanal D a scăzut aproape la jumătate

 

Suleyman_Magnificul_libertatea

Publicitate

Prima săptămână fără Suleyman s-a simțit puternic în audiențele postului Kanal D. Joi și vineri, pe intervalul pe care era sultanul și pe care este acum un nou serial, audiența postului turcesc a scăzut aproape la jumătate.

Paginademedia.ro vă prezintă ratingurile primei săptămâni fără Suleyman, dar și audiența întregului sezon, episod cu episod:

Joi și vineri, pe intervalul 20.00-22.15 a fost programat, în locul lui Suleyman, un alt serial turcesc: Dragoste la prima vedere.

Audiența noului serial a fost între 650.000-750.000 de români pe minut, la nivel național, dintre care jumătate din orașe. Kanal D a fost pe locurile 4-6 în cele două zile.

Cât făcea Kanal D cu Suleyman?

Cu serialul Suleyman magnificul în grilă, Kanal D avea joia și vinerea audiențe între 1,1 și 1,5 milioane de români pe minut, dintre care 700-800.000 din orașe. Producția turcească era, de multe ori, și pe prima poziție în topurile de audiență.

Cota de piață a Kanal D a fost, joi și vineri, de 8%, față de 14-15% în zilele cu Suleyman.

Audiența Kanal D joi, 19 iunie și vineri, 20 iunie, pe intervalul serialului Dragoste la prima vedere, care rulează în locul lui Suleyman. Click pentru a mări:

Audiente Kanal D fara Suleyman BUN

 

Suleyman avea marțea cele mai mari audiențe

La începutul sezonului, Suleyman era programat marțea, zi în care reușea audiențe spre două milioane de români pe minut.

Printr-o decizie care ține de strategia de programare, serialul a fost mutat joia (la bătaie cu Las Fierbinți) și vinerea (la concurență cu Românii au talent). Audiența serialului a scăzut, dar cota de piață a Kanal D în cele două zile a crescut considerabil.

Audiența serialului Suleyman în acest sezon, episod cu episod. Click pentru a mări:

Audiente sezon Suleyman 2014

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • este ultimul an in care mai conteaza kanal d , au scazut audientele in serialelor turcesti in toata pen. balcanica
  • mi se pare o audienta buna, chiar si fara celebrul Suleyman. ( deja-s culmea cu pauzele astea, mai bine rulau tot filmul).
  • articol de 2 bani... audienta a scazut aproape la jumatate...
    ultima saptamana cu suleyman 1018k si 974k ...
    prima saptamana fara suleyman 745k si 663k ...
    de unde rezulta ca a scazut aproape la jumatate audienta? (intrebare adresata celor care stiu matematica)

Trimite un comentariu