Skip to main content

Hell’s Kitchen, înregistrat la OSIM de Antena Group pe o nouă firmă

 

hell s kitchen
O nouă societate a depus recent solicitări pentru a înscrie la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) numele Iadul Bucătarilor și Hell’s Kitchen. Este vorba despre A.I.P. Trademarks SRL, o firmă înființată în anul 2013, care are același sediu cu Antena Group, Strada Gârlei la numărul 1B.

Publicitate

Aceeași societate a depus cerere și pentru a înregistra marca Poftiți pe la noi, formatul estival, ce va fi prezentat de Nea Marin și produs de Mona Segall pentru Antena 1.

Reamintim că postul Antena 1 a anunțat recent că a achizițonat formatul de cooking, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, dar și pe cei trei masterchefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef. Cei selectati sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

OSIM_Antena group

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Se demonstrează iar faptul ca cei care comentează aici de obicei sunt niște postaci inepti sau niște l**e care fac televiziune si media in pauza de cafea. Niște barfitori cancanisti. Stirea asta este cea mai importantă din ultimele 2-3 luni. Dar cine sa priceapă sau sa vadă in perspectiva ce poate însemna asta.?

Trimite un comentariu