Skip to main content

Antena 1 a achiziţionat show-ul Hell's Kitchen. Înainte, formatul a fost la Pro TV

 
HK-credit photo FOX TV
HK-credit photo FOX TV

HK-credit photo FOX TVAntena 1 a achiziţionat formatul show-ului Hell’s Kitchen, unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Formatul a mai fost luat de un post din România - de Pro TV, dar nu a fost folosit. În ianuarie 2013, Pro TV anunţa că a cumpărat acest format, creat de celebrul Gordon Ramsay, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Noul show de la Antena 1 se adresează tuturor pasionaţilor de cooking şi bucatarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Hell’s Kitchen se va regăsi în grila de toamnă a Antenei 1.

Până acum Antena 1 a difuzat show-ul de cooking Top Chef (apoi varianta cu copii Junior Chef), cu rezultate modeste de audienţă.

Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească.

Concurenţii vor fi impărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii.

Produs în peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen. In SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, avand o audienta medie de peste 7 milioane de telespectatori.

Despre formatul Hell’s Kitchen

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune.

Inca de la primele sezoane difuzate in UK si SUA, formatul s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate. “Hell’s Kitchen este o mostra a geniului in televiziune” au scris cei de la “The Guardian”, “Ramsay stimuleaza deliciile Iadului pe pamant”, spuneau cei de la “Boston Herald”, iar Entertainment Weekly l-a numit “Una din placerile noastre vinovate”.

Varianta Americana a show-ului, prezentata de altfel chiar de Gordon Ramsay, a primit de-a lungul timpului nominalizari si premii in cadrul celor mai prestigioase premii de televiziune, asa cum sunt Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award sau People's Choice Awards

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NICU NICU
    EMISIUNEA Hell’s Kitchen este o facatura s-a trimis acasa concurenti capabili si a ramas Catalin sa castige.ori e prea nacajit ori e prea pilos.,bataie de joc m-am uitat la un circ,m-a dezgustat.
  • Iulia Iulia
    Are dreptate,daca nu au plecat majoritatea este pt ca au contracte pana la sf anului si vor pleca o alta mare parte in primavera.
  • Ionut Ionut
    da, de acord, Hadad e singurul care poate face spectacol ca Ramsay, sa distruga un om pana la punctul de al face sa isi intreaca limitele
  • Adriana Adriana
    In afara de Hadad, NIMENI nu se poate ridica ca nivelul lui Ramsey, clar sigurul pe care il vad Chef in Hell's Kitchen este Joseph Hadad.
  • Mm Mm
    "E grele" pentru ei,iti dai seama ca se uita la patroni nu la emisiuni sau filme. :)
  • alex alex
    vreau sa fie multe injuraturi! si jigniri si certuri si cedari nervoase, despre asta e vorba in HK.
    ah si multe editari aiurea sa creeze situatii false fata de realitate!
    oricum Antena 1 = FOX asa ca va avea succes.
    Murdoc e mare republican, felix tiganu e mare securist bolshevic!
  • Mihai Mihai
    moshu' , pune mana pe abac ca te faci de rusine ca nu stii sa numeri
  • Andrei Andrei
    In juriu o sa fie Felix, iar alaturi de el o sa fie prezentatoarea Mircea Badea.
  • Librarul Librarul
    super emisiune. va completa perfect grila de emisiuni a antenei
  • danut danut
    nu e gasca lui felix,eu ma uit la antena pro tv prima kanal d daca au ceva in program,nu ma dau la o parte doar pentru ca e patronata de sirbu,turcu felix lituanianul etc.E o ipocrizie sa faci asta si un snobism de cel mai prost gust.
  • danut danut
    deci,mona nu ma e buna.Cind era pe prost teve era un fel de Zeu,acuma nu mai e brandul e doar un producator normal.Cita ipocrizie.
  • Alin Alin
    celor de la antene le lipseste naturaletea, spontaneitatea...ei trebuie sa prezinte conform unui sablon croit gresit...ori va trece multa vreme pana vor schimba ceva chiar si cu noi oameni inregimentati...ori nu, concluzia ....95 % sanse sa o faca si pe asta praf...sa nu fie de copt :))
  • Maria Maria
    Asa cred si eu Laura, doar n-ar fi prima oara.
  • Maria Maria
    Si prezinta Selesi alaturi de o "asistenta" neaparat sexy!
  • pacepa pacepa
    foarte frumos acum am la ce ma uita la tv.

Trimite un comentariu

sus