Skip to main content

Înregistrări cu șefa CNA. Laura Georgescu, pe un ton autoritar agresiv către copii: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! "."Când vorbesc, nu mă întrerupi!"

 
Înregistrări cu șefa CNA. Laura Georgescu, pe un ton autoritar agresiv către copii: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! "."Când vorbesc, nu mă întrerupi!"
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

VREMEA ÎNREGISTRĂRILOR. Narcisa Iorga, membru CNA, a publicat pe blogul personal, despreaudiovizual.ro, înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele forului audiovizual vorbea cu o clasă de elevi, pe un ton autoritar și agresiv.

"Da’ tu de ce ești supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?", i s-a adresat șefa CNA unui elev. Către alt elev: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! Te-ntreb: crezi că asta-i soluția? Deci, unu’ dă-n tine, începi și tu să dai în el?". În toate discuțiile din înregistrări, Laura Georgescu are un ton autoritar, agresiv, la adresa elevilor.

Întâlnirea președintelui CNA cu elevii a avut loc în aprilie 2013, în cadrul săptămânii Școala altfel, eveniment la care instituția s-a implicat activ.

La puțin timp după Săptămâna Altfel, un părinte a și trimis o scrisoare tuturor membrilor CNA, inclusiv președintei, prin care critica atitudinea Laurei Georgescu față de niște copii de clasa a treia. Aceasta ar fi folosit expresii de genul „vorbește, mă, cu toata gura!”, „n-ai creier, bă, băiatule!”, „lipsa de educație” (a mișcat scaunul pe care stătea), „de ce nu știi răspunsul, fetițo?“

„Toată atmosfera a fost una, efectiv, de teroare, fetele vorbind între ele că ”dacă era asta mama mea, fugeam de acasă”, a mai scris părintele.

Astăzi, Narcisa Iorga, membru CNA, a publicat pe blog înregistrările acelei zile.

 

  • „Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! Te-ntreb: crezi că asta-i soluția? Deci, unu’ dă-n tine, începi și tu să dai în el?”, se adresează Laura Georgescu unui copil.
  • Numai o secundă! Nuuumai o secundăăă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex! Creierul tău este ușor, ușor de manevrat.
  • Da’ tu de ce ești supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?
  • Când vorbesc, nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine, nu e o problemă!

ÎNREGISTRĂRILE:

1. Ajungem și la sex. Creierul tău e ușor de manevrat.

2. Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți

3. De-aia ajung adulții în halul ăsta în fața voastră

4. Nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine nu e o problemă

5. De ce ești supraponderal. Nu vrei să nu mai mănânci în halul ăsta

6. De ce nu-ți găsești o prietenă

 

Găsiți înregistrările audio AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu