Skip to main content

Limbaj de preşedinte CNA: „Boul de Ghiţă” şi „jigodia de Georgică Severin”

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Preşedintele CNA vorbeşte într-un limbaj suburban. Într-o serie de înregistrări, publicate de Realitatea.net, preşedintele CNA, Laura Georgescu, vorbeşte despre „boul de Ghiţă” (patronul România TV) şi despre „jigodia de Georgică Severin” (Georgică Severin este preşedintele Comisiei de Cultură din Senat).

„M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de...aşa. Înţele gi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez... Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?", spune Laura Georgescu, conform înregistrării. 

Într-o altă înregistrare, Laura Georgescu încearcă să obţină o sponsorizare de cinci laptopuri. „Nu suport să iau bani din instituţie să rezolv problemele”, spune Laura Georgescu.

Găsiţi înregistrările AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Misu Misu
    RUSINE Laura Georgescu. Ar trebui sa treci pe la un psihiatru la un consult si sa-ti iei un lung concediu de la conducerea CNA. Ti-ar prinde bine putina odihna. Pa!
    P.S nu am mai scris alt coment asa ca nu incercati sa puneti pumnul in gura.
  • Misu Misu
    RUSINE Laura Georgescu. Ar trebui sa treci pe la un psihiatru la un consult si sa-ti iei un lung concediu de la conducerea CNA. Ti-ar prinde bine putina odihna. Pa!
  • Madam Georgescu Madam Georgescu
    Eu doar jucam un rol...
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    serios, danuta? serios? :))))
  • Justitiarul Justitiarul
    Unde e sclava IsLaura, sta pitita sub pat? Nu mai face pe pitbulu? De ce nu iese sa dea nici o explicatie si a fugit ca o lasa in concediu, sperând ca cainii latra si ursu trece? Nu mai trece, madam, duba te asteapta!
  • Gusa Gusa
    Dana, tu ești cumva Dana noastră? Dana secretara? Soția viitorului meu coleg de la penitenciarul Galați?
  • banu manta banu manta
    Daca nu se vorbeste la Antena 3 despre acest lucru inseamna ca nu s-a intamplat.
    Asta este, din pacate, situatia in care s-a ajuns. Realitatea nu mai este ceea ce s-a intamplat in fapt ci ceea ce se spune la televizor ca s-a intamplat. Iar in momentul de fata, cu audienta pe care o are, Antena 3 stabileste ce s-a intamplat si ce nu.
  • Dana Dana
    Asta sunt niște înregistrări scoase din context! Orice înregistrare făcută in felul acesta poate sa fie compromitatoare! Nu mai cred in astfel de înregistrări sau stenograme ciuntite astfel încât ele sa compromită niște oameni!!! O sa innebunim toți in felul asta.
  • Insider Insider
    Cariera vagaboandei de la CNA trebuie sa se incheie aici. Drumul spre DNA de acum e cu sens unic.
  • Justitiarul Justitiarul
    Articolul nu pune punctul pe i, subiectul de forta e ca madam santajeaza si face favoruri si ”acopera”, si ca cere spaga. De ce nu puneti accentul pe ce trebuie? Vreti sa o scoateti pe Georgeasca cu basma curata, ca ”vorbeste suburban”? Nu asta e subiectul. Subiectul e ca e o santajista ordinara si ca DNA-ul trebuie sa o salte.
  • profesor profesor
    Dar ... DNA-ul aude sau vede aceste replici???? Madam Georgescu recunoaste singura ca face ”favoruri” unor firme private in dauna altor competitori pe piata televiziunilor ...incalcandu-si atributiile de serviciu ... pe bani publici si expunand ridicolului o institutie a statului de drept. Un abuz in serviciu, o neglijenta in serviciu ... poate gaseste DNA-ul o incadrare pe masura!!!!! Este inadmisibil pt ca sunt dezvaluite practicile incorecte si abuzive ale CNA!!!!!!

Trimite un comentariu

sus