Skip to main content

Meciul din optimi al Simonei Halep, de 20 de ori peste audiența medie a Eurosport 2. Câți români au văzut performanța tenismenei

 

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Optimile de la Roland Garros, cu meciul Simonei Halep, a adus postului Eurosport 2 audiențe mult peste media stației.

Partida dintre Sloane Stephens și Simona Halep a fost transmisă ieri, între orele 16.20 și 18.00, de Eurosport 2.

Meciul câștigat de Halep a avut o medie de audiență de 222.000 de români la nivelul întregii țări. Dintre aceștia, 162.000 de telespectatori au fost din orașe (1,6 rating urban).

Pe segmentul comercial, Simona Halep a ținut în fața televizoarelor 32.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani (0,6 rating pe target).

În mod normal, Eurosport 2 avea în luna mai o medie de audiență e zi de 10.000 de telespectatori pe minut la nivel național, dintre care 8.000 din orașe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Indiferent de ora de difuzare a meciurilor, TVR o să aibă audiențe peste media tot mai minusculă din ultima vreme. Aștept, însă, audiențele meciului de azi al Simonei cu Kuznețova. Zic că vor fi peste meciul din optimi
  • Ai auzit de fus orar ? Mai bine cauti pe internet la ce ora vor fi meciurile; la ora locala, nu ora din Brazilia. Majoritatea meciurilor vor fi la orele 19:00, 23:00 si 01:00. Doar un singur meci, Coasta de Fildes - Japonia este programat la ora 04:00.
  • Eurosport 1 și 2 a fost mereu, dar nu contau. Erau jos de tot. Acum este un vârf datorită prezenței Simonei Halep la Roland Garros. După turneu n-or să mai aibă audiența asta. Începe și CM de fotbal, e rândul TVR-ului să facă vârfuri de audiență.

Trimite un comentariu