Skip to main content

(P) Premiatele Lupul de pe Wall Street, cu DiCaprio şi 12 ani de sclavie (trei Oscaruri), pe wwtv la numai 1,5 euro

 
WWTV Lupul de pe Wall Street
WWTV Lupul de pe Wall Street

WWTV Lupul de pe Wall Street

Publicitate

(P) Lupul de pe Wall Street al lui Martin Scorsese şi 12 ani de sclavie, premiat cu trei Oscaruri, pot fi văzute cu numai un euro şi jumătate. Cele două superproducţii sunt disponibile, începând de astăzi, pe platforma wwtv.

Această ofertă (care înseamnă aproximativ opt lei) este valabilă până p1 15 septembrie.

Detalii despre cum puteţi viziona producţiile, pe site-ul wwtv.ro.

Lupul de pe Wall Street şi 12 ani de sclavie sunt două dintre superproducţiile ultimilor ani.

12 ani de sclavie a câştigat trei premii Oscar, printre care şi cel pentru Cel mai bun film, iar Lupul de pe Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a avut cinci nominalizări.

Detalii despre cele două producţii:

12 ani de sclavie

- Oscar pentru Cel mai bun film
- Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar
- Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat
- Globul de Aur pentru Cel mai bun film
- Două premii Bafta – Cel mai bun film şi cel mai bun actor în rol proncipa

Regizor: Steve McQueen

Actori principali:

Benedict Cumberbatch
Chiwetel Ejiofor
Michael Fassbender
Brad Pitt

WWTV 12 ani de sclavieFilmul 12 ani de sclavie este inspirat din povestea adevarata a unui barbat care lupta pentru supravietuire si libertate, intr-o perioada in care culoarea pielii stabileste valoarea umana.

Inainte de izbucnirea Razboiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune pret pe libertate, este rapit si vandut ca sclav.

Trecand prin momente de o cruzime insuportabila, dar si prin clipe neasteptate de blandeţe, pentru Solomon nepretuite raman viata si demnitatea sa. In cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul sau va fi doar intalnirea cu un abolitionist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Lupul de pe Wall Street

THE WOLF OF WALL STREET

Regizor: Martin Scorsese

Globul de Aur - Best Performance by an Actor in a Motion Picture
Cinci nominalizări la Oscar, printre care Cel mai bun actor în rol principal, Cel mai bun actor în rol secundar şi Cel mai bun film al anului.
Patru nominalizări la Premiile Bafta

Actori:

Leonardo Di Caprio
Matthew McConaughey
Margot Robbie
Jonah Hill
Jon Favreau

Dupa Bandele din New York, Cartiţa, Aviatorul si Shutter Island, echipa de Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio revine cu un nou film fenomen: Lupul de pe Wall Street.

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar.

A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima.

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distractii decadente. Droguri. Tentatiile erau la tot pasul si atat de usor de obtinut. Pentru Jordan si restul haitei de “lupi”, nimic nu era destul sau prea mult.

Martin Scorsese il prezinta pe Leonardo DiCaprio, alaturi de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal si Jon Favreau in Lupul de pe Wall Street.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus