Skip to main content

PARTENERIAT. Secțiune specială dedicată Cupei Mondiale pe Port.ro: programe, concursuri de pronosticuri și știri despre competiția de la Rio

 

Poza Brazilia Port

Publicitate

Din 12 iunie, Port.ro oferă vizitatorilor săi o sectiune dedicata campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014.

In aceasta sectiune cunt informații actualizate permanent despre desfasurarea Cupei Mondiale, programul complet al meciurilor la TV, știri, clasamente, pronosticuri, concursuri și multe altele.

Stirile exclusive sunt puse la dispoziție printr-un parteneriat cu sportnews.ro.

Prin contactul direct și permanent cu televiziunile partenere CM 2014 Port.ro garantează actualitatea și acuratetea informațiilor regasite în ghidul TV.

Secțiunea oferă și un concurs de pronosticuri, unde vizitatorii pot câștiga mingea oficiala Brazuka și tricouri oficiale. Secțiunea specială poate fi accesată AICI.

Port.ro este cel mai mare furnizor de EPG din Romania, activeaza de 15 ani in Romania si este parte dintr-un business regional.

În acest moment site-ul ofera informații complete și structurate pe sectiuni tematice de Cinema, DVD/Bluray, Teatru, Concerte, Bilete, Restaurante/Cluburi, Program TV complet pentru 250 de canale, Festivaluri si in curand un tab complet de Carte.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu