Skip to main content

Prima TV face știrile sportive cu imagini de la Dolce Sport. 10 din 16 oameni restructurați de la Departamentul de sport al Prima TV

 
Prima TV face știrile sportive cu imagini de la Dolce Sport. 10 din 16 oameni restructurați de la Departamentul de sport al Prima TV
Logo Dolce Sport alb

Logo Dolce Sport alb

Publicitate

Mutări la Departamentul de Sport al Prima TV. Știrile sportive ale postului deținut de Cristian Burci vor fi realizate cu imagini de la Dolce Sport. De la departamentul de sport al Prima TV, 10 din 16 oameni au fost restructurați, inclusive un prezentator – Dragoș Gostian.

Detalii, în continuare:

Ce înseamnă colaborarea cu Dolce Sport?

Vlad Sterescu, Chief Integration Officer Prima TV, pentru Paginademedia.ro:

“Știrile de sport ale Prima TV își păstrează identitatea, dar vom prelua de la Dolce Sport materiale făcute pe teren sau filmări de la diferite evenimente.”

Colaborarea va fi și la nivel de corespondenți. Astfel, corespondenții Dolce Sport vor transmite și pentru Prima TV.

“Reporterii Dolce Sport vor putea da corespondențe, evident cu menționarea a faptului că sunt Corespondenți Dolce Sport. Și preluările de imagini sunt marcate ca atare. Noi împachetăm grafic materialele preluate de la ei, dar menționăm clar că sursa este Dolce Sport”, a explicat Vlad Sterescu.

De ce s-a mers pe această variantă?

“Din punct de vedere economic, este mai bine”, a spus Vlad Sterescu.

Departamentul de Sport al Prima TV a fost restructurat. Din 16 oameni, la știrile sportive ale postului au rămas șase. Dintre prezentatori, a plecat Dragoș Gostian.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, o colaborare între Dolce Sport și grupul lui Cristian Burci urmează să se pună la punct și pe zona de online.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • "Din 16 oameni, la știrile sportive ale postului au rămas 10.", parca era invers din 16 au fost restructurati 10.
  • Pe vremuri si Realitatea TV prelua stiri de la Dolcesport. Acum nici Realitatea TV si nici Romania TV nu mai au buletine cu stiri de sport...sau poate nu am mai remarcat eu...
  • Inca o dovada ca Burci face televiziune pe banii altora! Nu inteleg insa cum isi pastreaza identitatea Prima TV daca va luat tot de la Dolce?Parea baiat dezghetat Sterescu , dar sa spui ca ,,vom lua materiale facute pe teren SAU la diferite evenimente.....,, e de Gaga!

Trimite un comentariu